Homeopati fungerar och är kostnadseffektiv enligt schweiziska regeringen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 april 2012
- NewsVoice redaktion

Dana Ullman: I en rapport besläktad med “musen som röt” har den schweiziska Regeringen fastställt att de mycket små doser som används i homeopatiska läkemedel är både effektiva och kostnadseffektiva. Den schweiziska Regeringen har bestämt att homeopati är betydligt mer kostnadseffektiv än skolmedicin, trots medicinens tekniska skicklighet.

Länk till källartikeln


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Homeopati
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *