Övervakning av radioaktiv strålning i fisk efter Fukushima överges

1
269

Kevin Kamps från organisationen ”Beyond Nuclear” intervjuas av Thom Hartmann, Russia Today. Kevin Kamps berättar om hur radioaktivt vatten från Fukushimakatastrofen i mars 2011 rör sig mot USA över Stilla havet.

Trots katastrofen startar Japan upp sina reaktorer igen och i USA överger myndigheterna extra övervakning (post Fukushima food monitoring) av radioaktivt innehåll i fisk. Medborgarna i USA och andra länder tvingas till att själva undersöka halten av radioaktivitet sin mat med Geigermätare. Det radioaktiva bältet av vatten når USA under 2013. Det har redan nått Hawaii.

Text: NewsVoice

Fukushima, Kevin Kamps
Fukushima, Kevin Kamps – Foto: RT.com
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. ”Beyond belief”, som vissa skulle säga. Allt sker dock enligt de planer som vissa existenser vill genomföra, och genomför, för att förgifta så stor del av Jordens befolkning som möjligt. Det är hög tid att bedöma dessa existenser utifrån deras handlingar, och inte utifrån deras fagra och lögnaktiga ord.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här