Övervakning av radioaktiv strålning i fisk efter Fukushima överges

1

Kevin Kamps från organisationen “Beyond Nuclear” intervjuas av Thom Hartmann, Russia Today. Kevin Kamps berättar om hur radioaktivt vatten från Fukushimakatastrofen i mars 2011 rör sig mot USA över Stilla havet.

Trots katastrofen startar Japan upp sina reaktorer igen och i USA överger myndigheterna extra övervakning (post Fukushima food monitoring) av radioaktivt innehåll i fisk. Medborgarna i USA och andra länder tvingas till att själva undersöka halten av radioaktivitet sin mat med Geigermätare. Det radioaktiva bältet av vatten når USA under 2013. Det har redan nått Hawaii.

Text: NewsVoice

Fukushima, Kevin Kamps
Fukushima, Kevin Kamps – Foto: RT.com
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
15 april 2012 kl 18:14

“Beyond belief”, som vissa skulle säga. Allt sker dock enligt de planer som vissa existenser vill genomföra, och genomför, för att förgifta så stor del av Jordens befolkning som möjligt. Det är hög tid att bedöma dessa existenser utifrån deras handlingar, och inte utifrån deras fagra och lögnaktiga ord.