Seminarium: Egenvård och integrativ medicin 4 maj 2012 Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 april 2012
- NewsVoice redaktion

Information om integrativ medicin och gällande svensk lagstiftning samt den norska lagstiftningen för legitimerad sjukvårdspersonal. Diskussion om ökad samverkan mellan konventionell och integrativ medicin inom svensk hälso- och sjukvård. Om naturens betydelse i egenvårdsarbetet.

Målgrupp: Riksdagsmän, journalister, sjukvårdspersonal och alla med intresse för integrativ medicin.

Lokal: ABF-huset, Sveavägen 41 – Katasalen. (T-bana Rådmansgatan, uppgång Tegnérgatan).

Avgift: 250 kr.

Arrangörer Riksförbundet Hälsofrämjandet.

Läs mer


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *