U.S. Amasses Stealth-Jet Armada Near Iran

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 april 2012
- NewsVoice redaktion

The U.S. Air Force is quietly assembling the world’s most powerful air-to-air fighting team at bases near Iran. Stealthy F-22 Raptors on their first front-line deployment have joined a potent mix of active-duty and Air National Guard F-15 Eagles, including some fitted with the latest advanced radars. The Raptor-Eagle team has been honing special tactics for clearing the air of Iranian fighters in the event of war.

Read more: Wired Danger Room


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Iran
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *