2000 delfiner, pelikaner och andra fåglar dog längs Perus stränder

publicerad 6 maj 2012
- av NewsVoice

Perus regering har utfärdat en varning till alla medborgare och turister i Peru. Håll er borta från stränderna lyder uppmaningen medan vi undersöker orsaken till massdöden som plågat Perus norra kust sedan en tid.

“At least 1, 200 birds, mostly pelicans, washed up dead along a stretch of Peru’s northern Pacific coastline in recent weeks, health officials said, after an estimated 800 dolphins died in the same area in recent months.”

En möjlig orsak är svält meddelar Perus jordbruksdepartement. Varningen till turister och medborgare i Peru kommer lägligt när turistsäsongen är över.

Läs mer i MSNBC


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *