Allan Rees: ”Efter vaccinationen slutade Magnus att prata…” – Vacciner är kvacksalveri

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Alla vet att vacciner är underbara. Alla bara ”vet” att vacciner är ofarliga och skyddar mot sjukdomar. Det är ju den informationen man får. Men hur vet man att det verkligen är sant? Det bara måste vara sant…eller?

Även jag var vaccintroende en gång i tiden – tills min son Magnus Rees blev svårt skadad av vacciner. Födseln var normal och han utvecklades normalt. Vi har honom inspelad på videoband och filmerna visar att han var en social liten kille. Han kunde prata, men efter vaccinationen slutade han. Han slutade titta oss i ögonen och han skrek hela tiden. Något allvarligt hade hänt.

Läs mer

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq