Allan Rees: ”Efter vaccinationen slutade Magnus att prata…” – Vacciner är kvacksalveri

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Alla vet att vacciner är underbara. Alla bara ”vet” att vacciner är ofarliga och skyddar mot sjukdomar. Det är ju den informationen man får. Men hur vet man att det verkligen är sant? Det bara måste vara sant…eller?

Även jag var vaccintroende en gång i tiden – tills min son Magnus Rees blev svårt skadad av vacciner. Födseln var normal och han utvecklades normalt. Vi har honom inspelad på videoband och filmerna visar att han var en social liten kille. Han kunde prata, men efter vaccinationen slutade han. Han slutade titta oss i ögonen och han skrek hela tiden. Något allvarligt hade hänt.

Läs mer

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Visade inte svininfluensa vaccineringen, att vaccin med adjuvans var farligare, än vaccin med adjuvans? Borde inte adjuvans förbjudas helt.
    Vi vet redan att aluminium är ohälsosamt. Varför tillåta det i vacciner. Argumentet att det inte var så många som fick narkolepsi duger inte.

    Stäl kravet förbjud adjuvans NU!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *