Brandskydd.tv ny blogg om brandsäkerhet för alla

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 23 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Brandskydd.tv är en ny blogg om brandskydd, brandsäkerhet och brandservice som riktar sig till företag likväl som till privatpersoner.

Risker med bränder angår oss alla och samhället i stort tjänar på att information och kunskap sprids brett på ett lättfattligt sätt. Källorna till bloggens innehåll är information från brandskyddsorganisationer och myndigheter samt vad som skrivs i media. Initiativtagare till Brandskydd.tv är Ljungskile-företaget Vivestra Brandskydd AB.

Senaste blogginlägget är rubricerat: “Räddningstjänsten involverar barn och grannskap för bättre brandskydd”.

“Varje år besöker Räddningstjänsten skolor för att prata om brandskydd. Räddningstjänsten vill ha en bra kontakt med barn och unga och därför läggs mycket tid på att vara ute i skolorna och berätta om brandskydd”, skriver tidningen Larmet Går.

Läs mer på Brandskydd.tv

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Intressant läsning!

    Kan berätta att Akutbutiken.se erbjuder de billiga snygga brandsläckare på nätet, både de traditionella röda brandsläckare samt snygga designade brandsläckare för hemmet.
    brandskydd, hjärtstartare och sjukvårdsutrustning.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *