Dr Ann-Charlotte Stewart lämnade vaccinindustrin – Föredrag 31 maj

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Ann-Charlotte StewartJag vet inte om jag kan säga att folk direkt fuskar. Det ligger inte på det planet.  De tror verkligen på vad de gör och den allmänna jargongen i dessa kretsar är att ”lite svinn får man räkna med”. Ingen förnekar att vacciner ger biverkningar, det måste vägas mot alla fördelar och jag tror att man generellt sett tror att det finns en massa fördelar, för man har helt enkelt inte tid att reflektera över något annat. Även bland forskare och läkare gör man så gott man kan med den information man har.

Även läkare och forskare är precis som de flesta andra invaggade i någon sorts trans. Det var jag med. Man försvarar med näbbar och klor det som man under en hel livstid fått itutat sig.  Det enda som tog mig ut ifrån labbet var min intuition. Beslutet att hoppa av var inte baserat på fakta, bara en känsla av att det inte ”kändes” rätt. Sedan har jag först nu, i efterhand, fått svart på vitt att min intuition stämmer. Faktiskt en märklig upplevelse att inse att man baserat allt på så lösa grunder.

Dessa forskare tror verkligen på vad de gör eller så gör de allt de kan för att inte behöva fejsa den grymma sanningen: att ett helt liv, en hel karriär, har varit en lögn och kanske till och med gjort mer skada än något annat. Det är ingen rolig verklighet att vakna upp till. Jag vet hur det känns. Panikångest är bara förnamnet när ett helt liv rasar.”

Dr Ann-Charlotte Stewart

Föreläsning med dr Ann-Charlotte Stewart
Torsdag 31 maj- 2012, kl. 18.30-21.30
ABF Huset Sveavägen 41, STOCKHOLM

Entré: 180 kr

Maila namn och antal platser till kinesiologifokus.se@hotmail.com och gör inbetalning till Bankgiro Swedbank 470-9838.

Frågor: Mia Johansson Tel: 073-033 19 50


Relaterat

Ann-Charlotte Stewarts intryck från Dagens Medicins seminarium, ”En ny vaccinationslag – konsekvenser och utmaningar”


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *