Dr Steven Greer visionerar om en ny värld med fri energi, rättvisa och interplanetär kapacitet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Dr. Steven Greer grundade utforskarrörelserna ”The Disclosure Movement” och ”Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence” [CSETI]. Han samarbetar idag med Amardeep Kaleka, en prisbelönad fimproducent. Målet är att producera en dokumentär som visar att världen besöks av främmande civilisationer som är engagerade i människans framtid, säger Greer. 

Text: Torbjörn Sassersson | http://player.vimeo.com/video/40570473

Steven Greer som tidigare var läkare har sedan 15 år intervjuat runt 500 personer bla från den amerikanska militären och flygvapnet samt personal från flygbolag. Den samlade bilden handlar om att det militära industriella komplexet och mycket starka finansiella intressen genom kontroll av myndigheter hemlighållit information om dessa besök och syftet med dessa. Det handlar om världens energisystem och vårt globala oljeberoende som måste ändras, men dessa miljardindustrier låter sig inte rubbas om det innebär intäktsförluster, säger Steven Greer.

Their secrecy is meant to suppress the knowledge that can liberate the world from the dependency of oil, gas, coal and nuclear power and replace the current world order with one of free energy systems and social justice.”

”Det här är året [2012] då det ska hända, men det handlar inte om världens undergång. Det handlar om slutet på en gammal och korrumperad världsordning och början på en helt ny civilisation på jorden. Denna nya civilisation använder fri [nollpunkts] energi, överflöd [åt alla], social rättvisa och den har interplanetär kapacitet.”

Nu ska Steven Greers och Amardeep Kalekas dokumentärfilm justera upp medvetenheten. Projektet har en egen hemsida och de söker bidrag för att kunna göra klart filmen.

Disclosure Sirius movie
Disclosure Sirius movie – Photo: Steven Greer’s production team

Oberoende forskare beskriver samma säkerhetspolitiska problematik

En av USA:s mest kända forskare inom området ”UAP:s” är Robert Hastings, som gästade Sverige 2009 på ABF-huset i Stockholm. Han har samlat över 100 militära vittnen från både USA och andra länder som hävdar att besökarna demonstrativt och regelbundet stänger av kärnvapenmissiler. It’s THE smoking gun, säger han. DN skrev om Robert Hastings föredrag i Stockholm arrangerat av undertecknad och två kollegor i Stockholm.

Ytterligare en av de mest kända och oberoende forskarna inom området heter Richard Dolan. Han beskriver samma underliggande problematik i sin bokserie där kärnfrågan enligt honom handlar om säkerhetspolitik.

Stephen Basset som driver det världsomspännande nätverket Exopolitics Network kallar samma hemlighållande för The Truth Embargo. Det började redan på 40-talet i samband med den första tillämpningen av atomvapen. Det är alla forskarna eniga om. Det var då mörkläggningen började. Stephen Basset gästade undertecknad i Sverige 2010 under en kort stop-over.

Är människan ännu för liten?

Om dessa studieresultat stämmer har inte världens maktapparatur kontrollen. Frågan är vad som kommer härnäst. Kommer de påstådda besökarna att ge sig till känna mer tydligt och vem representerar världens folk i händelse av det? Frågorna ter sig astronomiska för en liten planet som sysslar med stamkrig, rasism, konkurrens och överutnyttjande av naturresurser vilka fördelas orättvist mellan folk och länder.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq