Dr Steven Greer visionerar om en ny värld med fri energi, rättvisa och interplanetär kapacitet

publicerad 5 maj 2012
- av NewsVoice

Dr. Steven Greer grundade utforskarrörelserna “The Disclosure Movement” och “Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence” [CSETI]. Han samarbetar idag med Amardeep Kaleka, en prisbelönad fimproducent. Målet är att producera en dokumentär som visar att världen besöks av främmande civilisationer som är engagerade i människans framtid, säger Greer. 

Text: Torbjörn Sassersson | http://player.vimeo.com/video/40570473

Steven Greer som tidigare var läkare har sedan 15 år intervjuat runt 500 personer bla från den amerikanska militären och flygvapnet samt personal från flygbolag. Den samlade bilden handlar om att det militära industriella komplexet och mycket starka finansiella intressen genom kontroll av myndigheter hemlighållit information om dessa besök och syftet med dessa. Det handlar om världens energisystem och vårt globala oljeberoende som måste ändras, men dessa miljardindustrier låter sig inte rubbas om det innebär intäktsförluster, säger Steven Greer.

Their secrecy is meant to suppress the knowledge that can liberate the world from the dependency of oil, gas, coal and nuclear power and replace the current world order with one of free energy systems and social justice.”

“Det här är året [2012] då det ska hända, men det handlar inte om världens undergång. Det handlar om slutet på en gammal och korrumperad världsordning och början på en helt ny civilisation på jorden. Denna nya civilisation använder fri [nollpunkts] energi, överflöd [åt alla], social rättvisa och den har interplanetär kapacitet.”

Nu ska Steven Greers och Amardeep Kalekas dokumentärfilm justera upp medvetenheten. Projektet har en egen hemsida och de söker bidrag för att kunna göra klart filmen.

Disclosure Sirius movie
Disclosure Sirius movie – Photo: Steven Greer’s production team

Oberoende forskare beskriver samma säkerhetspolitiska problematik

En av USA:s mest kända forskare inom området “UAP:s” är Robert Hastings, som gästade Sverige 2009 på ABF-huset i Stockholm. Han har samlat över 100 militära vittnen från både USA och andra länder som hävdar att besökarna demonstrativt och regelbundet stänger av kärnvapenmissiler. It’s THE smoking gun, säger han. DN skrev om Robert Hastings föredrag i Stockholm arrangerat av undertecknad och två kollegor i Stockholm.

Ytterligare en av de mest kända och oberoende forskarna inom området heter Richard Dolan. Han beskriver samma underliggande problematik i sin bokserie där kärnfrågan enligt honom handlar om säkerhetspolitik.

Stephen Basset som driver det världsomspännande nätverket Exopolitics Network kallar samma hemlighållande för The Truth Embargo. Det började redan på 40-talet i samband med den första tillämpningen av atomvapen. Det är alla forskarna eniga om. Det var då mörkläggningen började. Stephen Basset gästade undertecknad i Sverige 2010 under en kort stop-over.

Är människan ännu för liten?

Om dessa studieresultat stämmer har inte världens maktapparatur kontrollen. Frågan är vad som kommer härnäst. Kommer de påstådda besökarna att ge sig till känna mer tydligt och vem representerar världens folk i händelse av det? Frågorna ter sig astronomiska för en liten planet som sysslar med stamkrig, rasism, konkurrens och överutnyttjande av naturresurser vilka fördelas orättvist mellan folk och länder.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • “Frågorna ter sig astronomiska för en liten planet som sysslar med stamkrig, rasism, konkurrens och överutnyttjande av naturresurser vilka fördelas orättvist mellan folk och länder.”

  Dagens sanning. Herrejösses, mänskligheten är nog knappt en bebis i tidmässig mognad ur ett kosmiskt perspektiv.

 • Ja det är intressant. Så många insatta vittnen som kommer inifrån där det verkligen hänt och alla övriga låtsas som ingenting. Det talas om det på hundratals hemsidor också. Vad kan skada att få veta om det som redan eventuellt är verklighet? Det skulle ju vara fantastiska nyheter för journalister om inte “mörkläggningstäcket” slagit sina klor i dem också. Man är rädd att bli hånad förståss, men vad skall man då tänka om risken att bli hånad för dessa vittnen? Nej jag tror de berättar uppriktigt om vad de upplevt och har heller inget att vinna på det eftersom det är så kontroversiellt.
  Och rent logiskt skulle det inte vara någon omöjlighet alls. Om nu vetenskapen nyligen konstaterat att det det kan finnas otaliga planeter i universium med “jordlika” förhållanden, så kan det i samma tanke finnas de som är tusentals år före oss i teknisk utveckling. Om man då tänker sig kvantfysiken som bara börjat forskas på här så kanske de behärskar den helt och kan förflytta sig på sätt som inte alls följer rummet och tidens lagar som vi är bekanta med.
  Jag blir väldigt nyfiken på dokumentären.

  • Det är viktigt med visioner. Jag tror att vad som finns i space är mycket kraftfullt och gestaltar sig med olika uttryck i olika huvuden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *