EU-medborgare ska förses med mikrochip om skolklasser bestämmer

4
187

EU Parlamentet röstade igenom att alla medborgare ska förses med ett mikrochip (RFID) som opereras in under huden. En skolklass får för en dag prova på att spela EU Parlamentariker och när dagen är slut röstar man igenom förslaget att medborgarna ska ”chippas” för enklare kontroll, övervakning och att följa personen via mikrochipets GPS funktion.

Är detta en smygintroduktion av RFID-mikrochip av EU, för att ta tempen på folket hur reaktionerna skulle bli om förslaget genomförs i verkligheten?

Har Socialdemokraternas 80-tals politik lyckats, att hjärntvätta en hel generation ungdomar att helt låta sig styras och påverkas av ”expertis” och politisk propaganda?

Text: Johnny Svensson

Radioinslag på Sveriges Radio

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Den amerikanske författaren Byron Richards tog upp detta i sin bok ”Slåss för din hälsa” som jag recenserade i 2000-Talets vetenskap nr 1 -2007. Recensionen finns för läsning på http://www.2000tv.se. Klicka in dig på Slutsålda tidningar och läs som pdf.

  Ingemar Ljungqvist, redaktör

 2. Till Johnny Svensson:

  Låt oss hålla oss till sakfrågorna och lämna partitillhörighet utanför. För att bilda opinion behöver vi enighet. Inte käbbel.

 3. Vad intressant att exakt det här är Rockefeller sfärens mål.

  För er som missat Alex Jones intervju med Aaron Russo innan han dog kan det vara
  värt att ta en kik på detta.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här