Föredrag 5 maj: Dr AnnCharlotte Stewart fd vaccinforskare berättar om riskerna

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 4 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Ann-Charlotte StewartStockholm, lördagen 5 maj kl 11.00 – 13.00 Kronobergsgatan 49 1 tr. Föredraget anordnas av SAKH, Svenska Akademin för Klassisk Homeopati. Vi har platser kvar och alla är välkomna (även icke homeopater) som är intresserade att informera sig om vacciner i allmänhet och Gardasil i synnerhet.

Föredraget är gratis och fika ingår till ett självkostnadspris.

Eftersom platserna är begränsade, vänligen anmäl via mail om ni kommer.

Dr. Ann-Charlotte Stewart, är en före detta cancerforskare som var indragen i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag kommit att bli vaccinet Gardasil.

Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Efter sin disputation påbörjade hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer. Efter 18 månader på The Cancer Center avslutade hon, 1995, sin karriär som cancerforskare och har sedan dess ägnat sin tid åt alternativa terapier för optimal hälsa och välmående: energimedicin, yoga, meditation, ayurveda, mental träning, mindfulness och coaching.

Anmälan via mail

Mer info | Se även Vaccin.me som skriver om Stewarts åsikter om den nya vaccinationslagen

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • NÅGRA axplock från utredningen som ligger till grund för den nya vaccinationslagen:
  “Barnvacciner är billiga att framställa, har få och lindriga biverkningar och ger ett effektivt skydd mot sjukdomar” . Ren lögn – biverkningarna är vanliga och allvarliga, som t.ex. autism och plötslig spädbarnsdöd.
  “Lönsamheten i branschen har varit måttlig jämfört med övrig läkemedelsindustri”. Ja , tänk de arma läkemedelstillverkarna – är det inte synd om dem? Borde inte vi skattebetalare betala Big Pharmas kostnader för framtagning av nya “läkemedel”?
  “Få åtgärder har på ett så effektivt sätt medfört att förekomsten av ett antal allvarliga sjukdomar har minskat drastiskt och vissa fall till och med eliminerats.” Ny lögn!! Sanningen är att INGA vacciner någonsin har bidragit till att minska sjukdomar – än mindre eliminerat någon sjukdom!
  “Läkemedelsverket och Socialstyrelsen har för utredningen bekräftat att snedvriden information var ett stort problem i det inledande skedet av pandemivaccinationen”. Man frågar sej vad det var som var “snedvridet”. Nu i efterhand vet vi ju att “pandemin” inte var någon pandemi och att vaccinationen var helt onödig. Så det var inte informationen det var fel på utan omdömet hos vaccinationsförespråkarna!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *