Föredrag 5 maj: Dr AnnCharlotte Stewart fd vaccinforskare berättar om riskerna

publicerad 4 maj 2012
- av NewsVoice

Ann-Charlotte StewartStockholm, lördagen 5 maj kl 11.00 – 13.00 Kronobergsgatan 49 1 tr. Föredraget anordnas av SAKH, Svenska Akademin för Klassisk Homeopati. Vi har platser kvar och alla är välkomna (även icke homeopater) som är intresserade att informera sig om vacciner i allmänhet och Gardasil i synnerhet.

Föredraget är gratis och fika ingår till ett självkostnadspris.

Eftersom platserna är begränsade, vänligen anmäl via mail om ni kommer.

Dr. Ann-Charlotte Stewart, är en före detta cancerforskare som var indragen i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag kommit att bli vaccinet Gardasil.

Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Efter sin disputation påbörjade hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer. Efter 18 månader på The Cancer Center avslutade hon, 1995, sin karriär som cancerforskare och har sedan dess ägnat sin tid åt alternativa terapier för optimal hälsa och välmående: energimedicin, yoga, meditation, ayurveda, mental träning, mindfulness och coaching.

Anmälan via mail

Mer info | Se även Vaccin.me som skriver om Stewarts åsikter om den nya vaccinationslagen