Uri Geller samtalar med Humanism och Kunskap

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 26 maj 2012
- NewsVoice redaktion
Uri Geller
Uri Geller – Foto: Uri Geller Gallery

Uri Geller intervjuas av Börje Peratt ordförande i föreningen Humanism och Kunskap. Samtalet är mycket personligt och Geller berättar om några av hans största utmaningar i sitt liv och hur han fann personlig styrka och riktning i livet efter att ha mediterat med sin familj vid Mount Fuji i Japan under ett helt år.

“Jag började förändra mina värderingar, mina mål och motiv. Jag har alltid varit troende men nu blev Gud och föreställningen om den andliga världen något annat, något mer verkligt och fundamentalt.” – Uri Geller

Uri Geller finner störst mening i att motivera andra, att hjälpa människor tro på sig själva, sina potentialer, sin inre kraft. Han kallas illusionist men vill hellre bli kallad mystiker. Han menar att hans förmåga är av paranormal karaktär. Denna ärlighet har kostat honom mycket kritik och förföljelse. De flesta magiker idag skulle inte tillstå en sådan förmåga även om de hade den, säger Börje Peratt.

“Inom en femtio år kommer människor att klara mycket mer av det som idag kallas paranormalt. Det kommer istället att bli normalt med telepati, prekognition utanför kroppen upplevelser. Människor kommer att klara allt detta.”

Läs hela intervjun på Humanism och Kunskap

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *