Dr Ann-Charlotte Stewart kritisk till läkemedelsbolagen och vaccin mot livmoderhalscancer (Gardasil)

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 juni 2012
- NewsVoice redaktion
Ann-Charlotte Stewart - Foto: Kloka Val

“Ann-Charlotte Stewart är en fd cancerforskare, som har forskat på papillomavirus. Forskningen på detta virus ledde senare fram till vaccinet mot livmoderhalscancer. Ann-Charlotte är mycket kritisk till den information som de svenska landstingen ger oss och menar att om man läser läkemedelsföretagens information, eller information som finns i USA om samma vaccin får man helt olika information. Speciellt skiljer sig informationen gällande biverkningar av vaccinet.” – Kloka Val


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Tack! För en fantastisk av kunskap givande föreläsning , lördag 12/3.Åstorp NHF.
  Du är exakt den person jag åsyftade till , när jag i ditt föredrags avslut, sa att vi måste börja att samarbeta istället för att “pajkasta” som inte leder till något konstruktivt, Att ha respekt för kunskap samt att i samtal föra den vidare, till allas våra fördelar. Du behövs för oss alla.
  Lycka!! Tillönskas dig i allt du framgent vill
  Vänlig hälsning, Katherine Jersler.

 • Jag antar att ni för länge sedan har sett det här föredraget med Linda Karlström, men det förtjänar att tas fram igen, tycker jag. Dels för att det är en bra sammanfattning av många olika källor, samt, inte minst, för att det är på svenska!

  Det är roligt att läsa kommentarerna, speciellt en som heter Ingvar, som tycker att hon framför farlig “propaganda” och att hon är väldigt okunnig! Men ändå tycks han ha lyssnat på de flesta delarna! När jag tycker något är dåligt, slutar jag lyssna redan i första avsnittet! 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=rXXpv8Fdzws&feature=relmfu

  • Dåligt och farligt är inte samma sak. Om han inte lyssnar på alla delarna kan han inte veta vad hon säger och kan inte argumentera emot. Man kan göra sjukt bra presentationer fast allt man säger i dem är fel.

 • Jag håller med Ruben: Att stärka vår hälsa är viktigast!
  Hos de gamla kineserna var läkarens jobb att hålla en frisk, blev man sjuk fick han inget betalt! Han hade ju inte utfört sitt jobb ordentligt 😉

  Lars K:
  Om hon direkt skulle uppmana folk att inte vaccinera sig, skulle hon säkert bli av med sin licens (som så många andra…)!

 • Hennes känsla för att hoppa av har ju visats sig mer rätt än hon kanske tänkte från början. Hon kan nog känna ett gott samvete med det beslutet tror jag. Det är hur vi skall undvika förstöra vårt immunförsvar och behålla vår hälsa den mesta forskningen bör handla om som hon säger.
  Lägga alla resurser på hur det är efter att sjukdomar får fäste är alldeles för defensiv och svag beredskap för hur vi bör leva och utveckla vårt kunnande. Det felriktade uppmuntrande stödet som myndigheter gör vad gäller läkemedelsföretagande, skapar ingen framgång för människor i förlängningen. Det beror säkert på en hel del rädsla och mycket okunskap. En liten klick ekonomiska härskare samt deras trogna tjänare får det kortsiktigt bättre och bättre och kan leva som små kungar, på bekostnad av allmänheten.

 • Ann-Charlotte Stewarts och många andras råd är att man ska läsa på ordentligt innan man bestämmer sej. Det är ju gott och väl om det leder till att man avstår från vaccinering. Men om man ändå väljer att vaccinera sej och sedan blir sjuk, vilken nytta gjorde det då att man läste på?
  Jag tycker det är ärligast att säga som det är, att vaccinering ÄR farligt och onödigt. Samt råda folk att gå till en webbsida med korrekt information.
  Men att säja att man SJÄLV anser att vacciner är riskfyllda och uppmana folk att läsa på, då kan det tolkas som att det inte är bevisat att vacciner skadar och dödar. För om det är bevisat, då tror jag man förväntar sej att bli varnad – inte uppmanad att läsa på.
  Varför är vi så rädda för att säga ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *