Parthenon-bok: I Total Sanning – Falskt och äkta i den mediala och andliga världen

publicerad 2 juni 2012
- av NewsVoice

I total sanningDet är dags att lägga korten på bordet. Per Ola Thornells banbrytande bok om fusk, sanning, lögn, bedrägeri och äkta mirakel i den andliga branschen finns i bokhandeln.

”Det gick kalla kårar genom hela min kropp när jag insåg innebörden av det jag funnit. Hela min värld skakade i sina grundvalar. Min lärare, mentor och vän hade lurat mig. Och inte nog med det – han hade också lurat min fru, våra elever, sina egna elever, alla kollegor inom den mediala branschen och … ja, alla människor som hade en tro på andevärlden. Ett ofattbart svek var ett faktum.”

Idag har dokumentära TV-serier som Det okända och andra program om och med medier hundratusentals tittare varje vecka och är enormt populära. Böcker, mässor och kurser kring New Age, medialitet och andlighet omsätter stora summor och drar mycket folk. Intresset är stort och det gör naturligtvis den andliga branschen intressant för skojare.

Häftad, illustrerad med färgfotografier , 269 sid
Författare: Per Ola Thornell
Parthenon förlag 2012.
Pris: 158 kr

Läs mer om boken


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *