Tidigare GlaxoSmithKline-anställd berättar om hur läkemedelsindustrin bedrar patienter och mutar läkare

1

Mike Adams intervjuar Blair Hamrick en tidigare anställd [drug sales representative, “rep”] på läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline. Från ett insider-perspektiv berättar Blair Hamrick om hur läkare mutas, hur hälsoskadliga “mediciner” säljs på marknaden och att olaglig försäljning av “mediciner” till barn sker.


IN ENGLISH

This exclusive interview with former GlaxoSmithKline employee and whistleblower Blair Hamrick reveals insider details of GSK’s operations, for which the company recently pleaded guilty to felony crimes and paid a $3 billion settlement with the U.S. government.

Blair Hamrick describes his firsthand knowledge of the “bribery” of physicians, the push for off-label marketing of drugs for unapproved health conditions, the illegal marketing of drugs to children, how 80% of physicians were willing to be “on the take,” and much more.

GlaxoSmithKline insider

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars K
Lars K
Gäst
17 juli 2012 kl 21:48

När får vi äntligen se några av GlaxoSmithKlines, Pfizers, AstraZenecas, Roches, och de andra stortillverkarnas läkemedelskonsulenter här i Sverige stiga fram – precis som Blair Hamrick och hans kollega gorde i USA – och berätta vad de vet?

För ingen är väl naiv nog att tro att bolagen skulle agera annorlunda här än i Amerika?