Sanna Rayman (SvD) förlöjligar Vidarkliniken, men saknar medicinsk kunskap om vaccin

publicerad 15 juli 2012
- av NewsVoice

REPLIK. Varför tar Sanna Rayman på SvD ledarblogg ställning emot Vidarkliniken? Varför vill en SvD-journalist bilda opinion emot en hälsoklinik och varför tar hon stöd från Vidarklinik-hataren Mats Reimer från skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildning som aldrig visat skepsis mot industrin? Det är de första frågorna som måste ställas.

I Sanna Raymans SvD: artikel som hon rubricerar “Rytmisk insmörjning av njurarna?” sätter hon sig arrogant på Vidarklinikens goda anseende som alternativklinik. Hon slår ihop sitt resonemang med citat av Vidarklinik-hataren Mats Reimer från Vetenskap och Folkbildning som regelbundet går loss på Vidarklinken i sin blogg på Dagens Medicin

Läs hela repliken på Vaccin.me


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *