Sanna Rayman (SvD) förlöjligar Vidarkliniken, men saknar medicinsk kunskap om vaccin

0

REPLIK. Varför tar Sanna Rayman på SvD ledarblogg ställning emot Vidarkliniken? Varför vill en SvD-journalist bilda opinion emot en hälsoklinik och varför tar hon stöd från Vidarklinik-hataren Mats Reimer från skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildning som aldrig visat skepsis mot industrin? Det är de första frågorna som måste ställas.

I Sanna Raymans SvD: artikel som hon rubricerar “Rytmisk insmörjning av njurarna?” sätter hon sig arrogant på Vidarklinikens goda anseende som alternativklinik. Hon slår ihop sitt resonemang med citat av Vidarklinik-hataren Mats Reimer från Vetenskap och Folkbildning som regelbundet går loss på Vidarklinken i sin blogg på Dagens Medicin

Läs hela repliken på Vaccin.me

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer