4000 zombiebarn i Uganda = Narkolepsi pga vaccin?

0
Narkolepsi eller Nickarsjukan Uganda - Dumpar från DN och UN News Centre
Narkolepsi eller Nickarsjukan Uganda – Dumpar från DN och UN News Centre

VACCIN. I mars 2012 skrev DN artikeln: “Flera tusen barn blir till levande döda” med ingressen: “Omkring 4.000 barn i norra Uganda har drabbats av en sjukdom som gör dem till något som liknar zombier, levande döda”.

Ugandas hälsoministerium sökte under försommaren kontakt med Linda Karlström för att få engelskspråkig information om narkolepsiskandalen i Finland och Sverige. Myndigheterna avslöjade samtidigt för Karlström att de misstänker ett hemligt vaccinexperiment.

Läs mer i Vaccin.me

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer