Dagens Nyheter: Danskar vill legalisera cannabis (hampa)

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2012
- NewsVoice redaktion
Medicinsk cannabis - Foto: Crestock.com
Cannabis - Foto: Crestock.com
Cannabis – Foto: Crestock.com

Danska Metro publicerade en undersökning som visar att 51% av danska folket vill att försäljningen av cannabis [hampa] ska kontrolleras av staten. Det är första gången som mer än hälften av danskarna har svarat positivt på frågan, skriver DN.

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *