Putin lackar till på puss av präst

0
300

Putin puss

Putin fick en handkyss från en rysk-ortodox präst, men då gick den ryske presidentens gräns för manlig intimitet, skriver DN. Putins respons var att rycka bort handen, forma den till en knytnäve och grimasera.

“Vladimir Putin, the Russian president, visits a 14th century monastery on Russia’s northern Valaam Island, but appears ruffled when a Russian Orthodox priest tries to kiss his hand. Putin, who has projected a tough guy image, has enjoyed the support of Russian Orthodox Church and its leader Patriarch Kirill.”


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer