Putin lackar till på puss av präst

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 augusti 2012
- Torbjörn Sassersson

Putin puss

Putin fick en handkyss från en rysk-ortodox präst, men då gick den ryske presidentens gräns för manlig intimitet, skriver DN. Putins respons var att rycka bort handen, forma den till en knytnäve och grimasera.

“Vladimir Putin, the Russian president, visits a 14th century monastery on Russia’s northern Valaam Island, but appears ruffled when a Russian Orthodox priest tries to kiss his hand. Putin, who has projected a tough guy image, has enjoyed the support of Russian Orthodox Church and its leader Patriarch Kirill.”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: pussPutin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *