Putin lackar till på puss av präst

  0

  Putin puss

  Putin fick en handkyss från en rysk-ortodox präst, men då gick den ryske presidentens gräns för manlig intimitet, skriver DN. Putins respons var att rycka bort handen, forma den till en knytnäve och grimasera.

  “Vladimir Putin, the Russian president, visits a 14th century monastery on Russia’s northern Valaam Island, but appears ruffled when a Russian Orthodox priest tries to kiss his hand. Putin, who has projected a tough guy image, has enjoyed the support of Russian Orthodox Church and its leader Patriarch Kirill.”


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer