Dr Annika Dahlqvist: Släng ut margarinet – låt barnen äta smör!

  3
  208

  Angående artikeln i Aftonbladet: Släng ut margarinet – låt barnen äta smör!

  Annika DahlqvistDr Annika Dahlqvist:

  ”Karin Ahlborg skriver. I Herrljunga har politikerna bestämt att barnen ska äta riktigt smör, eller Bregott.”

  ”Inte ens WHO hittade några vetenskapliga bevis för att naturligt mättat fett skulle vara farligt, och ändå tog de i så att de nästan kräktes.
  Det finns inga bevis alls för att det är riktigt att barnen ska äta det industriklet som kallas margarin.”

  ”Men nutritionisterna på Livsmedelsverket, och i kommunerna, struntar i det vetenskapliga underlaget och fortsätter att med maktmedel tvinga på barnen äckligt sjukdomsframkallande margarin.”

  Källa: Annikadahlqvist.com


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  3 KOMMENTARER

  1. Instämmer. Livsmedelsverket och Läkemedelsverket är genomkorrupta myndigheter utan spår av integritet och trovärdighet. Deras chefer och ”experter” utger sej för att värna om folkhälsan men är inget annat än springpojkar för storindustrin. Ifall jag följt Livsmedelsverkets kostråd o rekommendationer hade jag varit död och begravd för länge sedan. Nog sagt.

  2. Smör är bra. Det finns ju många människor som undersökt och forskat om smör på sitt sätt. En person som skriver om smör i sin bok är Kjell Westerberg och han menar att smör rensar ut många giftiga ämnen som ger allergier. Och att han har rätt ja det skulle han kunna ha eftersom tänk er detta. Tidigare generationer av människor åt de margarin? Nej de åt smör. Fanns det lika många med allergier, astma mm? Nej, Så dagens kost med margarin, E-ämnen mm bara förgiftar våra barn och vuxna.
   Säg JA till smör 🙂 (y)

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här