John Mayer – Waiting on the World to Change

  0
  524

  John Mayer (1977-) är en amerikansk singer-songwriter och gitarrist. Mayer började på Berklee College of Music innan han flyttade till Atlanta, Georgia 1998, där han finslipade sina färdigheter och började jobba på sina två första album Heavier Things och Room for Squares som nådde multi-platinastatus. År 2003 vann han en Grammy för låten “Your Body Is a Wonderland”.

  I början av sin karriär spelade John Mayer huvudsakligen akustisk rock, men gick senare över till bluesgenren år 2005 och formade John Mayer Trio. Mayer är också standup-comedian, designer och har skrivit texter för bla Esquire. Han är också inblandad i filantropiska aktiviteter genom sin Back to You-fond.

  www.johnmayer.com


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer