John Mayer – Waiting on the World to Change

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 september 2012
- Torbjörn Sassersson red.
John Mayer

John Mayer (1977-) är en amerikansk singer-songwriter och gitarrist. Mayer började på Berklee College of Music innan han flyttade till Atlanta, Georgia 1998, där han finslipade sina färdigheter och började jobba på sina två första album Heavier Things och Room for Squares som nådde multi-platinastatus. År 2003 vann han en Grammy för låten “Your Body Is a Wonderland”.

I början av sin karriär spelade John Mayer huvudsakligen akustisk rock, men gick senare över till bluesgenren år 2005 och formade John Mayer Trio. Mayer är också standup-comedian, designer och har skrivit texter för bla Esquire. Han är också inblandad i filantropiska aktiviteter genom sin Back to You-fond.

www.johnmayer.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: John Mayer
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *