Mats Sederholm och Linda Bjuvgård intervjuas om Robotsverige

2

Romanen Robotfolket är författad av av Mats Sederholm och Linda Bjuvgård.

RobotfolketBoken binder samman den lilla människans vardag, hennes förmåga att kunna påverka sin utveckling, med hur vårt samhälle formar oss. Den höjer kameran och ger en förklaring på hur makten och globaliseringen sakta förflyttat människor in i ett hörn.

Samhället accelereras upp och realiserar en verklighet där människor liknas vid boskap i en värld där ständig övervakning förvandlats till trygghet, där barn och äldre helt instutionerats än mer, där människor ständigt är uppkopplade mot impulsiv underhållning, en värld där hjärta, närvaro och eftertanke inte är lönsamt.

Se kommande föredrag med Mats och Linda

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mats Sederholm
13 september 2012 kl 23:12
Celia Farber
13 september 2012 kl 16:23

I tried to watch the video but it says there is an error.