Mats Sederholm och Linda Bjuvgård intervjuas om Robotsverige

publicerad 6 september 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Romanen Robotfolket är författad av av Mats Sederholm och Linda Bjuvgård.

RobotfolketBoken binder samman den lilla människans vardag, hennes förmåga att kunna påverka sin utveckling, med hur vårt samhälle formar oss. Den höjer kameran och ger en förklaring på hur makten och globaliseringen sakta förflyttat människor in i ett hörn.

Samhället accelereras upp och realiserar en verklighet där människor liknas vid boskap i en värld där ständig övervakning förvandlats till trygghet, där barn och äldre helt instutionerats än mer, där människor ständigt är uppkopplade mot impulsiv underhållning, en värld där hjärta, närvaro och eftertanke inte är lönsamt.

Se kommande föredrag med Mats och Linda

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *