NASA, NOAA och CDC lockar med zombiescenarios och föreslår “prepardness plans”

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 september 2012
- Torbjörn Sassersson
CDC zombie
CDC-zombie – Grafik: Centers for Disease Control and Prevention

Amerikanska “Centers for Disease Control and Prevention” (CDC) vilket delvis motsvarar Smittskyddsinstitutet i Sverige och “European Centers for Disease Control and Prevention” (ECDC), som råkar ligga på Tomtebodavägen 11A i Stockholm, använder zombiescenariot för att förbereda allmänheten på smittokatastrofer.

Ali S. Khan som leder “Office of Public Health Preparedness and Response” på CDC i USA är en av personerna bakom projektet “Preparedness 101: Zombie Pandemic” som rullar på CDC:s hemsida. Ali S. Khan har lett en lång rad nationella och internationella amerikanska räddningsprojekt bla i samband med tsunamin i Asien och orkanen Katrina i New Orleans.

“CDC has a fun way of teaching about emergency preparedness. Our graphic novel, “Preparedness 101: Zombie Pandemic” demonstrates the importance of being prepared in an entertaining way that people of all ages will enjoy. Readers follow Todd, Julie, and their dog Max as a strange new disease begins spreading, turning ordinary people into zombies.”  Källa

CDC:s zombiekampanj leder fram till att var och en i samhället borde skaffa ett överlevnads-kit om en zombiekatastrof eller pandemi skulle bli ett faktum. Natural News anser dock att CDC:s lista på överlevnadsgrejer saknar en viktig sak, “a shotgun”. Ur ett amerikanskt perspektiv är det en rimlig överlevnadspryl. I Europa kanske det räcker med en schweizisk multifunktionell armékniv.

ABF hemma i Sverige arrangerade zombiekursen: “Lär dig överleva zombiekatastrof i Örebro”, med glimten i ögat.

ArcanumSkolan 2024

NOAA och NASA vill också förbereda amerikanarna för diverse undergångar

Inte bara CDC använder katastrofscenarios för att förbereda amerikanen för undergången. Enligt National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) slogs ett antal väderrekord under 2011. Väderkatastrofer kostade då USA över 1 miljard dollar. NewsVoice tog upp ämne i artikeln: “NOAA: 2011 var ett extremt väderår men 2012 kan bli värre”.

NOAAs chef Jack Hayes varnar bekymrat USA:s befolkning för mer extremt oväder och NOAA har gått så långt att det skapat en hemsida ”Weather Ready Nation” som ska hjälpa medborgare att klara av kommande katastrofer. Hemsidan har en slogan: ”Prepare. Plan. Stay Informed”, och på hemsida lär man lär sig bygga ”survival kits” precis som CDC tipsar om.

Charles F. Bolden, Jr. från NASA föreslår förberedelser för NASA:s egen personal på ett liknande sätt som NOAA, men kallar det “family prepardness plan”.

“The NASA Family/Personal Preparedness Program is designed to provide awareness, resources, and tools to the NASA Family (civil servants and contractors) to prepare for an emergency situation.”

https://youtube.com/watch?v=IoBvDIlgiRQ

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • 6 oktober 2012

  FEMA Ordered to Prepare For ‘Mass Fatality Planning’ in Bill Introduced Into Congress

  FEMA Ordered to Prepare For ‘Mass Fatality Planning’ in Bill Introduced Into Congress 06 Oct 2012 H.R. 6566: To amend the Homeland Security Act of 2002 to require the Administrator of the Federal Emergency Management Agency to provide guidance and coordination for mass fatality planning, and for other purposes. This Act may be cited as the “Mass Fatality Planning and Religious Considerations Act”. Section 504 of the Homeland Security Act of 2002 (6 U.S.C. 314) is amended by adding at the end the following new subsection: “(c) PREPAREDNESS FOR MASS FATALITIES. In carrying out this section, the Administrator shall provide guidance to and coordinate with appropriate individuals, including representatives from different communities, private sector businesses, non-profit organizations, and religious organizations, to prepare for and respond to a natural disaster, act of terrorism, or other man-made disaster [nuclear melt-downs, CIA false flags, and pharma-terrorists’ pandemics] that results in mass fatalities”. Accordig to GovTrack.us, ‘This bill was assigned to a congressional committee on September 28, 2012, which will consider it before possibly sending it on to the House or Senate as a whole.’

  http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/BILLS-112hr6566ih/pdf/BILLS-112hr6566ih.pdf

 • SvD: 10 okt 2012: Optimismen sinar i domedagens USA

  Är glansdagarna över – eller som Amerikas preppers säger: har skiten träffat fläkten? En av USA:s främsta råvaror är optimism och på 2000-talet har den börjat sina. SvD:s Göran Eriksson och Yvonne Åsell berättar om brännande amerikanska samhällsfrågor och deras rötter i de senaste fem decennierna.

  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/USA-valet/optimismen-sinar-i-domedagens-usa_7568180.svd

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *