Sanna Ehdins “Den självläkande människan” i nyutgåva 2013

publicerad 25 september 2012
- av NewsVoice
Sanna Ehdin Anandala - Foto: Jen C. Hilner
Den självläkande människan
Sanna Ehdins “Den självläkande människan” i nyutgåva 2013

Bästsäljaren ”Den självläkande människan”, som sålt över 400 000 exemplar i tio länder, ges ut till sommaren 2013 i en uppdaterad nyutgåva. Författaren som numera heter Sanna Ehdin har lagt till ett helt nytt kapitel om självläkningsprocesser, nytheter om LCHF, inflammationshämmande mat, tankens kraft, hur tankarna blir biologi, rätt andning och självkärlek. 

Det nya hälsomedvetandet som tog rejäl fart för tio år sedan handlar om hur människan har en naturlig förmåga som gör att vi läker och håller oss friska. Självläkning kräver att vi har tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, god sömn och ett rikt känsloliv.

Självläkning handlar om att vi själva tar makten över vår hälsa och då kan vi aktivt påverka både det kroppsliga, själsliga och mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje stimulerar självläkningen.

Sanna har doktorerat i immunologi och utforskar ständigt sambandet mellan människans psykiska och fysiska hälsa. I Den självläkande människan skriver hon personligt, engagerat och tankeväckande om det nya hälsotänkandet.

Boken är piratutgiven i Kina och Indien, vilket renderar noll intäkter till Sanna.

Spana efter nyutgåvan sommaren 2013.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Lars K skriver:
  ” Men för mej är det avgörande för hennes trovärdighet överhuvudtaget. ”

  Det låter ungefär som DU frågar; Tror du på den nicenska trosbekännelsen: SE http://www.existentiell-tro.net/ekt-98/append01.htm

  Det kan naturligtvis handla om någon annan trosbekännelse också.

  Men skall man bedömma en bok, så tror jag att det är vettigare, att utgå från det som är skrivet i boken.
  Vägledning därvidlag går förmodligen att få om man läser hennes blogg, även om hon har lagt till ett kapitel, vilket tyder på att hon förändrat sin syn på ett och annat.

  Men din insändare ger intrycket att du vill slippa läsa boken, och att du skulle nöja dig med en auktoritativ tolkning av boken, OM
  du gör det finns en risk att du blir lurad.

 • Har inte läst Sanna Ehdin Anandalas bok och vet ej vilka åsikter hon står för i vaccindebatten. Men för mej är det avgörande för hennes trovärdighet överhuvudtaget. Som doktor i immunologi bör hon ha en del synpunkter på temat. Någon kanske har läst den nuvarande upplagan av boken?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *