Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sanna Ehdins “Den självläkande människan” i nyutgåva 2013

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 september 2012
- NewsVoice redaktion
Sanna Ehdin Anandala - Foto: Jen C. Hilner
Den självläkande människan
Sanna Ehdins “Den självläkande människan” i nyutgåva 2013

Bästsäljaren ”Den självläkande människan”, som sålt över 400 000 exemplar i tio länder, ges ut till sommaren 2013 i en uppdaterad nyutgåva. Författaren som numera heter Sanna Ehdin har lagt till ett helt nytt kapitel om självläkningsprocesser, nytheter om LCHF, inflammationshämmande mat, tankens kraft, hur tankarna blir biologi, rätt andning och självkärlek. 

Det nya hälsomedvetandet som tog rejäl fart för tio år sedan handlar om hur människan har en naturlig förmåga som gör att vi läker och håller oss friska. Självläkning kräver att vi har tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, god sömn och ett rikt känsloliv.

Självläkning handlar om att vi själva tar makten över vår hälsa och då kan vi aktivt påverka både det kroppsliga, själsliga och mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje stimulerar självläkningen.

Sanna har doktorerat i immunologi och utforskar ständigt sambandet mellan människans psykiska och fysiska hälsa. I Den självläkande människan skriver hon personligt, engagerat och tankeväckande om det nya hälsotänkandet.

Boken är piratutgiven i Kina och Indien, vilket renderar noll intäkter till Sanna.

Spana efter nyutgåvan sommaren 2013.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq