Dagens Medicin: 18 000 webbplatser som säljer medicin stängda i razzia

  1
  129

  Över 18 000 webbplatser har stängts ner efter en global razzia mot illegala läkemedel, skriver Dagens Medicin.

  ”Världen över deltog 100 länder i insatsen som kallades Pangea V. Den pågick mellan 25 september och 2 oktober. Tullverket och Läkemedelsverket deltog i arbetet, som omfattade insatser mot både införsel och försäljning av olagliga läkemedel, enligt ett pressmeddelande.”

  Finns det någon NewsVoice-läsare som vet om tillslaget drabbat hemsidor i Sverige som säljer naturmedicin?

  Kommentera gärna.

  /NewsVoice


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Alla som har lite koll vet att Läkemedelsverkets chefer och ”experter” prioriterar storindustrins intressen i stället för svenska folkets hälsa. Så det här tillslaget gällde inte läkemedelsindustrins giftiga smörja till mediciner utan alternativa och naturliga läkemedel, för att göra dem omöjliga att få tag i. Avsikten är förstås att göra oss sjukare och storföretagen rikare.
   LSV:s hela verksamhet skulle ha ifrågasatts och granskats för längesen. Storstäda bland cheferna och börja med generaldirektören!

   dagenshomeopati.se/…/manga-anvandbara-och-nat…

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här