Google kan vara borta om fem år – Länge leve Altavista

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 oktober 2012
- Torbjörn Sassersson red.

googleGoogles kvartalsrapport förra veckan var svag. Analytiker misstänker att Google är på väg ned och kanske helt bort. Eric Jackson från investmentbolaget Ironfire Capital, varnar för att Google kan gå samma öde till mötes som Yahoo och vem minns inte sökmotorn Altavista som dominerade sökträsket runt 1995, men som försvann 2011 och blev en del av Yahoo?

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: google
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *