Andrew Wakefield intervjuas om trippelvaccin och autism

1
231

Andrew Wakefield berättar MMR vaccinet (trippelvaccinet för barn) och kopplingen till crohn’s sjukdom och autism. Intervjun spelades in av “The Masterplan for the Sovereign Independent”.


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

1 KOMMENTAR

 1. http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa021134

  Results

  Of the 537,303 children in the cohort (representing 2,129,864 person-years), 440,655 (82.0 percent) had received the MMR vaccine. We identified 316 children with a diagnosis of autistic disorder and 422 with a diagnosis of other autistic-spectrum disorders. After adjustment for potential confounders, the relative risk of autistic disorder in the group of vaccinated children, as compared with the unvaccinated group, was 0.92 (95 percent confidence interval, 0.68 to 1.24), and the relative risk of another autistic-spectrum disorder was 0.83 (95 percent confidence interval, 0.65 to 1.07). There was no association between the age at the time of vaccination, the time since vaccination, or the date of vaccination and the development of autistic disorder.

  Conclusions

  This study provides strong evidence against the hypothesis that MMR vaccination causes autism.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här