Dr Annika Dahlqvist om övermedicinering av äldre

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 november 2012
- Torbjörn Sassersson

Annika DahlqvistAnnika: I Efter Tio idag: Äldre får så mycket mediciner att de kan dö. Göran Sjönell sade i inslaget att läkarna bör ha en checklista när de ställs inför en äldre persons medicinlista.

“Det låter mycket bra, men jag undrar om det fungerar lika bra på Sjönells egen mottagning? Då det har blivit öppet för privata alternativ inom vården, har den blivit helt marknadsanpassad. Det gäller att tjäna mycket pengar till sin mottagning.”

Läs hela

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *