Our World is Changing – Solar System Shift

1

Klimatanalytikern “SuspiciousObservers” gör intressanta iakttagelser baserat på senaste och historiska vetenskapliga data gällande: jordens elektromagnetiska fält, atmosfären, väder, klimat, solens aktiviteter och simultana förändringar på solsystemets övriga planeter.

Se fler videos från samma källa

Solar System Shift

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
8 november 2012 kl 23:33

Det vi ser, och har sett sedan decennier tillbaka, är troligen den gradvis accelererande födelsen av ett nytt universum; en grundläggande omstrukturering av vårt gamla universum; takyonenergier som utifrån penetrerar händelsehorisonten i det svarta hål vi lever i; eller en omfattande omprogrammering av Matrisen.