Our World is Changing – Solar System Shift

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 8 november 2012
- Torbjörn Sassersson

Klimatanalytikern “SuspiciousObservers” gör intressanta iakttagelser baserat på senaste och historiska vetenskapliga data gällande: jordens elektromagnetiska fält, atmosfären, väder, klimat, solens aktiviteter och simultana förändringar på solsystemets övriga planeter.

Se fler videos från samma källa

Solar System Shift

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Det vi ser, och har sett sedan decennier tillbaka, är troligen den gradvis accelererande födelsen av ett nytt universum; en grundläggande omstrukturering av vårt gamla universum; takyonenergier som utifrån penetrerar händelsehorisonten i det svarta hål vi lever i; eller en omfattande omprogrammering av Matrisen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *