Our World is Changing – Solar System Shift

1
371

Klimatanalytikern “SuspiciousObservers” gör intressanta iakttagelser baserat på senaste och historiska vetenskapliga data gällande: jordens elektromagnetiska fält, atmosfären, väder, klimat, solens aktiviteter och simultana förändringar på solsystemets övriga planeter.

Se fler videos från samma källa

Solar System Shift


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Christian Lantz
Christian Lantz
Gäst
8 november 2012 kl 23:33

Det vi ser, och har sett sedan decennier tillbaka, är troligen den gradvis accelererande födelsen av ett nytt universum; en grundläggande omstrukturering av vårt gamla universum; takyonenergier som utifrån penetrerar händelsehorisonten i det svarta hål vi lever i; eller en omfattande omprogrammering av Matrisen.