Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sandra Lindström – framgångsrik entreprenör hittade den inre kraften

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 november 2012
- Torbjörn Sassersson
Sandra Lindström
Sandra Lindström – Privat foto

NewsVoice gillar solskenshistorier och här kommer en om Sandra. Ena dagen satt Sandra som VD på en säljbyrå, nästa dag låg hon utmattad i sin säng. Hon gick från att vara drivande försäljningschef med totalkoll på läget, en framgångsrik egenföretagare i Sveriges mest lönsamma aktiebolag i sin bransch, till att drabbas av kroniskt trötthetssyndrom.

Det var för 9 år sedan. Nu tar Sandra nya tag med helt andra värderingar, insikter och drivkrafter.

Sandra Lindström valde den alternativa vägen och började att meditera. Hon åkte på retreat med Terry Evans i Fanthyttan. Där fann hon sin andliga sida. En helt ny värld öppnade sig och sedan dess har mycket hänt. Sandra tar även ett långtidsverkande homeopatiskt läkemedel som gör nytta och hon fann ny kraft genom att gå Dr Eric Pearls re-connective healing-utbildning.

Sandra känner idag en mycket stor tacksamhet för flera fantastiska människor som erbjuder alternativvård.

“Min tacksamhet är oändlig över att ha haft möjlighet att träffa dem och få deras professionella hjälp. De såg hela mig och inte bara en fysisk kropp. Alla dessa människor har inspirerat mig till att utbilda mig och hjälpa andra till ett friskare liv”, skriver Sandra på sin hemsida, som är hennes nya plattform som healer.

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq