Trailer: “Doctored” avslöjar hur läkemedelsindustrin styr medicin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 november 2012
- Torbjörn Sassersson

Denna chockerande dokumentär redogör för monopoliseringen av det medicinska systemet. “Doctored” avslöjar precis som den franska dokumentären som i svensk TV fick namnet “Sjukdomar AB”, vilka intressenter som ligger bakom och styr vårdapparaten. Enorma ekonomiska vinster står på spel för bolagen och påverkan sker med hjälp av sk “influencers”.

Ordet “doctored” betyder: att skapa en falsk föreställning, att förvilla.

“Doctored reveals the unseen tactics of these “influencers” in an investigation that leads to the highest levels of the American Medical Association (AMA) and reveals an alarming portrait of deception and criminality.”

Dokumentärfilmen “Doctored” svarar på frågorna:

  • Är det vi tror vi vet om modern medicin endast resultatet av smart marknadsföring utförd av läkemedelsindustrin?
  • Varför smutskastas naturliga terapier och vårdformer?
  • Varför får vi inte kännedom om naturmedicinens framgångar?

“Is it because the “Medical Monopoly” spends millions a year attacking, ridiculing, and trying to discredit these natural therapies? The answers are almost beyond belief, until Doctored takes us into the courtroom with five chiropractors who, having been labeled “an unscientific cult,’ fought back and won a landmark verdict.”

www.doctoredthemovie.com

Facebook.com/DoctoredTheMovie

Översättning: Torbjörn Sassersson

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

    • Finns att låna på Kungliga Biblioteket i Sthlm, Audiovisuella biblioteket. Men du måste se den där på plats.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *