Hackern Gary McKinnon slipper straff – fann han bevis på amerikansk militär rymdflotta?

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 december 2012
- Torbjörn Sassersson

Hackern Gary McKinnon kan gå till historien med titeln, världens värsta hacker, efter att ha lyckats ta sig in på bla Pentagons och NASA:s hemligaste servrar. Det har förvisso andra hackers lyckats med. Titeln handlar även om hans exceptionella fynd och USA:s mycket nervösa reaktion. 

Saving Gary McKinnon
Bild: Saving Gary McKinnon, bok

Gary McKinnon säger sig ha funnit bevis för en amerikansk militär rymdflotta och en bild på superteknologi i omlopp runt jorden. Han hann dock inte spara ned materialet beroende på att han använde ett 56K telefonmodem och bilderna han försökte ladda ned hade extremt stor upplösning. Hackandet på servrar hos “United States Space Command” och i byggnad 8 på NASA stoppades innan hann spara ned bevisen, säger McKinnon.

BBC meddelar idag att Gary McKinnon inte kommer att åtalas i Storbritannien och sedan en tid står det klart att UK vägrar överlämna honom till USA:s myndigheter som hotat med att sätta honom i fängelse i 60 år på Guantanamo Bay.

Från början till slutet i fallet McKinnon har Storbritannien av någon anledning stått vid hans sida. Han fick diagnosen asperger vilket hade en avgörande betydelse för att stärka hans skydd mot utlämning till USA. Storbritanniens inrikesminister Theresa May meddelade i oktober 2012 att McKinnon inte ska utlämnas. Idag skriver BBC att han inte heller kommer att åtalas i Storbritannien.

Historien började 2002 då McKinnon greps för intrånget som sedermera kom att kallas “the biggest military computer hack of all time”. Pressen kastade sig på fallet, men här går den journalistiska återgivningen av vad som hänt tydligt isär. Svenska och amerikanska medier undviker att gå in på detaljerna om vad McKinnon hittade, medan brittiska välrenommerade medier i flera intervjuer på ett respektfullt sätt återgivit exakt vad Gary McKinnon säger sig ha funnit. SvD kallade McKinnon en nedknarkad UFO-dåre i en första artikel.

ArcanumSkolan 2024

Gary McKinnon säger att han hittade loggfiler på kommunikation mellan amerikanska militära rymdflottor  “fleet to fleet transfers”. Han fann listor på “non-terrestrial officers”, vad som tolkats som militära astronauter, namn på “skepp”, samt foton på dessa varav ett var taget på en stor superdesignad farkost i rymden förmodligen taget av en satellit, enligt McKinnon.

Realiserades en version av “The Strategic Defense Initiative”?

Det är inte helt enkelt att tolka USA:s intensiva försök att få honom utlämnad. Resultatet har bara blivit att McKinnon fått en stadig massmedial uppmärksamhet under tio år. USA:s myndigheter borde kanske ha undvikit att röra upp fallet redan 2002. Nu undrar istället miljontals människor i världen om USA har en fullt operativ militära rymdflotta med sina egna astronauter.

De som minns president Ronald Reagan och hans tal under kalla kriget i mitten på 80-talet, om hur USA skulle bygga upp ett militärt rymdförsvar kallat SDI (The Strategic Defense Initiative), drar kanske slutsatsen att USA trots allt genomförde multimiljardprojektet.

Text: Torbjörn Sassersson

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Linda B, det militärindustriella komplexet har tillgång till en hemlig teknologi som heter Looking Glass där man via avancerade datorer beräknar och förutser framtiden.
  Bill Wood har fått uppgifter att Looking Glass teknologin inte förutsett någon katastrof den 21 december 2012 utan det är dagen då mänsklighetens medvetande höjs och man börjar förstå de stora kosmiska sammanhangen.
  Och flera andra bedömare inom New Age anser också att Maya kalendern aldrig pratat om jordens förintelse utan en stor förändring för mänskligheten.
  Bill Wood anser att makteliten eller egentligen Illuminati, har feltolkat Maya kalendern och som så många andra människor tror de felaktigt på jordens undergång. Därför har man i decennier byggt superhemliga underjordiska städer där maktelitens familjer ska kunna fortsätta leva medan vi vanliga människor dör på jordens yta. Det är vad Illuminati trott i många år och nu även skapat panik bland miljoner människor som även tror att detta är sant.
  I den 2 timmar och 30 minuter långa intervjun uppger han sådana detaljer om sin utbildning och yrke att han omöjligt kan ha fabulerat detta. Under den första delen av intervjun kretsar flera helikoptrar runt byggnaden för att skrämma och störa intervun, Intervjun bryts och flyttas till en annan hemlig plats.
  P

 • Bill Wood heter egentligen William Brockbrader och sitter nu fängslad i Boise, Idaho för att han skvallrat om maktelitens hemligheter. Han kommer förmodligen att bli frikänd i den kommande rättegången.

  • William B. Blev år 1995 anklagade för sex med minderåriga. Satt sedan 3 år i fängelse varav de sista 6 månaderna på ett institut. Han har arbetat som byggarbetare och åt ett företag som håller på med medicinsk utrustning.

   Han finns inte heller registrerad i någon Navy Seal databas och har haft en mängd olika tagna namn. Idag är han registrerad som sexförbrytare efter även haft återfall.

   Som ni ser på hans hemsidor är prioritet ett för honom att man donerar pengar. Hade det nu varit sant det han säger hade militären för längesedan tagit hand om honom…Dock överenstämmer inte hans historia med verkliga fakta.

    • Självklart görs allt för att misskreditera människor som delger hemlig/fantastisk information. När det gäller William B. Så är jag extremt skeptisk då en del info han delger är kopierad från andra som kommit med den före honom, samtidigt att bakgrundsinfo inte överensstämmer med hans profil.

     Vill bara att folk skall vara lite mer kritiska och inte tro allt och delge andra info, utan att först ta ta en tankepaus/reflektera och ja diskussionen hamnade på ett sidospår…:)

     • Ok men att någon annan varit före med en viss information behöver ju inte innebära att den är kopierad. Det kan fortfarande vara förstahandsinfo.

 • F.d. Navy Seals Bill Wood är en ny visselblåsare som gått avancerade kurser på Area 51 i Nevada. Han menar att den hemliga rymdflottan finns och utgår från Area 51 området och man har hundratals farkoster. Han har fått uppgifter på att en färd till Mars tar ca. 1 timme.
  I den över 2 timmar långa intervjun menar han att makteliten kommer att förlora och de vet om det. En otroligt mängd hemligheter kommer att sippra fram de närmaste åren och makteliten kan inget göra. Han menar också att de har missbedömt meningen med 21 december och byggt sina underjordiska städer förgäves. Ingenting kommer att hända den 21 december på fredag. Han menar att den 21 december är datumet för en pånyttfödelse för mänskligheten där man höjer sitt medvetande och börjar förstå de stora sammanhangen.
  Vi vanliga människor kommer att vinna menar han och maktelitens dagar är räknade.
  Han pratar också om människans inneboende förmägor såsom remote viewing och prekognition. Alla dessa dolda förmågor fick han lära sig på Area 51 och jämförde sig med en Jedda i Star Wars!!
  Gary Mckinnon har säkerligen sett bevis för en hemlig amerikansk rymdflotta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *