Hackern Gary McKinnon slipper straff – fann han bevis på amerikansk militär rymdflotta?

  11

  Hackern Gary McKinnon kan gå till historien med titeln, världens värsta hacker, efter att ha lyckats ta sig in på bla Pentagons och NASA:s hemligaste servrar. Det har förvisso andra hackers lyckats med. Titeln handlar även om hans exceptionella fynd och USA:s mycket nervösa reaktion. 

  Saving Gary McKinnon
  Bild: Saving Gary McKinnon, bok

  Gary McKinnon säger sig ha funnit bevis för en amerikansk militär rymdflotta och en bild på superteknologi i omlopp runt jorden. Han hann dock inte spara ned materialet beroende på att han använde ett 56K telefonmodem och bilderna han försökte ladda ned hade extremt stor upplösning. Hackandet på servrar hos “United States Space Command” och i byggnad 8 på NASA stoppades innan hann spara ned bevisen, säger McKinnon.

  BBC meddelar idag att Gary McKinnon inte kommer att åtalas i Storbritannien och sedan en tid står det klart att UK vägrar överlämna honom till USA:s myndigheter som hotat med att sätta honom i fängelse i 60 år på Guantanamo Bay.

  Från början till slutet i fallet McKinnon har Storbritannien av någon anledning stått vid hans sida. Han fick diagnosen asperger vilket hade en avgörande betydelse för att stärka hans skydd mot utlämning till USA. Storbritanniens inrikesminister Theresa May meddelade i oktober 2012 att McKinnon inte ska utlämnas. Idag skriver BBC att han inte heller kommer att åtalas i Storbritannien.

  Historien började 2002 då McKinnon greps för intrånget som sedermera kom att kallas “the biggest military computer hack of all time”. Pressen kastade sig på fallet, men här går den journalistiska återgivningen av vad som hänt tydligt isär. Svenska och amerikanska medier undviker att gå in på detaljerna om vad McKinnon hittade, medan brittiska välrenommerade medier i flera intervjuer på ett respektfullt sätt återgivit exakt vad Gary McKinnon säger sig ha funnit. SvD kallade McKinnon en nedknarkad UFO-dåre i en första artikel.

  Gary McKinnon säger att han hittade loggfiler på kommunikation mellan amerikanska militära rymdflottor  “fleet to fleet transfers”. Han fann listor på “non-terrestrial officers”, vad som tolkats som militära astronauter, namn på “skepp”, samt foton på dessa varav ett var taget på en stor superdesignad farkost i rymden förmodligen taget av en satellit, enligt McKinnon.

  Realiserades en version av “The Strategic Defense Initiative”?

  Det är inte helt enkelt att tolka USA:s intensiva försök att få honom utlämnad. Resultatet har bara blivit att McKinnon fått en stadig massmedial uppmärksamhet under tio år. USA:s myndigheter borde kanske ha undvikit att röra upp fallet redan 2002. Nu undrar istället miljontals människor i världen om USA har en fullt operativ militära rymdflotta med sina egna astronauter.

  De som minns president Ronald Reagan och hans tal under kalla kriget i mitten på 80-talet, om hur USA skulle bygga upp ett militärt rymdförsvar kallat SDI (The Strategic Defense Initiative), drar kanske slutsatsen att USA trots allt genomförde multimiljardprojektet.

  Text: Torbjörn Sassersson


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  11 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Roger
  Roger
  Gäst
  17 december 2012 kl 19:03

  Linda B, det militärindustriella komplexet har tillgång till en hemlig teknologi som heter Looking Glass där man via avancerade datorer beräknar och förutser framtiden.
  Bill Wood har fått uppgifter att Looking Glass teknologin inte förutsett någon katastrof den 21 december 2012 utan det är dagen då mänsklighetens medvetande höjs och man börjar förstå de stora kosmiska sammanhangen.
  Och flera andra bedömare inom New Age anser också att Maya kalendern aldrig pratat om jordens förintelse utan en stor förändring för mänskligheten.
  Bill Wood anser att makteliten eller egentligen Illuminati, har feltolkat Maya kalendern och som så många andra människor tror de felaktigt på jordens undergång. Därför har man i decennier byggt superhemliga underjordiska städer där maktelitens familjer ska kunna fortsätta leva medan vi vanliga människor dör på jordens yta. Det är vad Illuminati trott i många år och nu även skapat panik bland miljoner människor som även tror att detta är sant.
  I den 2 timmar och 30 minuter långa intervjun uppger han sådana detaljer om sin utbildning och yrke att han omöjligt kan ha fabulerat detta. Under den första delen av intervjun kretsar flera helikoptrar runt byggnaden för att skrämma och störa intervun, Intervjun bryts och flyttas till en annan hemlig plats.
  P

  Linda B
  Linda B
  Gäst
  17 december 2012 kl 16:50

  Spännande, men hur kan den där Bill veta att makteliten har missbedömt den 21/12? Har han fått information från två håll? 🙂

  Roger
  Roger
  Gäst
  16 december 2012 kl 18:25

  http://www.youtube.com/watch?v=nkIIBnIuXHM

  Här är länken till intervjun med Bill Wood.
  Går det inte så gå in på You Tube och skriv; “Camelot interview Bill Wood”

  Roger
  Roger
  Gäst
  16 december 2012 kl 18:17

  Bill Wood heter egentligen William Brockbrader och sitter nu fängslad i Boise, Idaho för att han skvallrat om maktelitens hemligheter. Han kommer förmodligen att bli frikänd i den kommande rättegången.

  Lennart
  Lennart
  Gäst
  Reply to  Roger
  17 december 2012 kl 15:41

  William B. Blev år 1995 anklagade för sex med minderåriga. Satt sedan 3 år i fängelse varav de sista 6 månaderna på ett institut. Han har arbetat som byggarbetare och åt ett företag som håller på med medicinsk utrustning.

  Han finns inte heller registrerad i någon Navy Seal databas och har haft en mängd olika tagna namn. Idag är han registrerad som sexförbrytare efter även haft återfall.

  Som ni ser på hans hemsidor är prioritet ett för honom att man donerar pengar. Hade det nu varit sant det han säger hade militären för längesedan tagit hand om honom…Dock överenstämmer inte hans historia med verkliga fakta.

  Torbjörn Sassersson
  Torbjörn Sassersson
  Gäst
  Reply to  Lennart
  17 december 2012 kl 17:45

  Det finns självklart negativa rykten om Bill Woods. Det finns negativa rykten om alla som sprider fakta om känsliga saker.

  Se intervjun med Bill Wood: https://newsvoice.se/2012/01/19/navy-seal-bill-wood-berattar-om-terrorattacker-i-mellanostern-for-att-skapa-radsla-och-terrorism/

  Nu handlar iofs denna diskussion om Gary McKinnons fynd av en amerikansk militär rymdflotta.

  Lennart
  Lennart
  Gäst
  Reply to  Torbjörn Sassersson
  17 december 2012 kl 22:05

  Självklart görs allt för att misskreditera människor som delger hemlig/fantastisk information. När det gäller William B. Så är jag extremt skeptisk då en del info han delger är kopierad från andra som kommit med den före honom, samtidigt att bakgrundsinfo inte överensstämmer med hans profil.

  Vill bara att folk skall vara lite mer kritiska och inte tro allt och delge andra info, utan att först ta ta en tankepaus/reflektera och ja diskussionen hamnade på ett sidospår…:)

  Torbjörn Sassersson
  Torbjörn Sassersson
  Gäst
  Reply to  Lennart
  17 december 2012 kl 23:05

  Ok men att någon annan varit före med en viss information behöver ju inte innebära att den är kopierad. Det kan fortfarande vara förstahandsinfo.

  Roger
  Roger
  Gäst
  16 december 2012 kl 01:18

  F.d. Navy Seals Bill Wood är en ny visselblåsare som gått avancerade kurser på Area 51 i Nevada. Han menar att den hemliga rymdflottan finns och utgår från Area 51 området och man har hundratals farkoster. Han har fått uppgifter på att en färd till Mars tar ca. 1 timme.
  I den över 2 timmar långa intervjun menar han att makteliten kommer att förlora och de vet om det. En otroligt mängd hemligheter kommer att sippra fram de närmaste åren och makteliten kan inget göra. Han menar också att de har missbedömt meningen med 21 december och byggt sina underjordiska städer förgäves. Ingenting kommer att hända den 21 december på fredag. Han menar att den 21 december är datumet för en pånyttfödelse för mänskligheten där man höjer sitt medvetande och börjar förstå de stora sammanhangen.
  Vi vanliga människor kommer att vinna menar han och maktelitens dagar är räknade.
  Han pratar också om människans inneboende förmägor såsom remote viewing och prekognition. Alla dessa dolda förmågor fick han lära sig på Area 51 och jämförde sig med en Jedda i Star Wars!!
  Gary Mckinnon har säkerligen sett bevis för en hemlig amerikansk rymdflotta.

  Macula_Transfer
  Macula_Transfer
  Gäst
  Reply to  Roger
  16 december 2012 kl 17:37

  Hej Roger! Det vore ypperligt om du kunde länka till den specifika intervjun med Bill Wood!

  Mvh

  RMG49
  RMG49
  Gäst
  15 december 2012 kl 17:16

  Det enda man kan säga…Varning för UZA !