Sundhetsregistrering – Ovaccinerad? Då är du osund enligt Socialstyrelsen

publicerad 20 december 2012
- av Torbjörn Sassersson red.
Socialstyrelsen – Dump från DN.se

Socialstyrelsen vill registrera osunda svenskar, enligt en debattartikel i DN idag signerad av fyra allmänläkare och en professor i socialmedicin, vilka anser att registreringen innebär en glidning mot ökad förmyndarmentalitet.

Ja, det är sant. Här kommer en perfekt metod att låta registrera alla som inte vaccinerat sig.

Socialstyrelsens beklagar sig i sin rapport att ett register för osunda svenskar inte finns:

”På nationell nivå saknas för närvarande tillgång till personnummerbaserade uppgifter för primärvårdens insatser/…/Socialstyrelsen har lämnat ett förslag till regeringen om att primärvården bör ges lagligt stöd för att omfattas av rapporteringsskyldigheten till patientregistret.”

“I praktiken innebär detta ett register över osunda svenskar”, skriver läkarna och professorn som skrev debattartikeln.

Kritikerna i DN-artikeln skriver att frågor tagits bort från den enkät som låg till grund för Socialstyrelsens rapport och man frågar sig, tex:

“Varför har detta alternativ försvunnit, om inte som ett uttryck för en glidning mot ökad förmyndarmentalitet?”.

Vidare skriver de debatterande läkarna att Socialstyrelsen verkar för en oönskad “hälsohets”.

Från ett vaccinationskritiskt perspektiv drar vi slutsatsen att registret självklart kommer att klassificera alla svenskar som inte vaccinerat sig som “osunda personer” i populationen. Frågan är vad nästa steg blir för Socialstyrelsen och primärvården i jakten på de ovaccinerade. Kommer det att bli en uppsökande verksamhet där Socialstyrelsen knackar på dörren? Vilka repressalier kommer de ovaccinerade att utsättas för? Högre försäkringar, problem att få in barnen på dagis eller kanske svårare att få anställning?

Text: Torbjörn Sassersson

DN: ”Socialstyrelsen vill registrera osunda svenskar”


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ja, man kan säga att det handlar om en slags bioterror. Läkemedelsbolagen har inte längre råd att köpa in labråttor för att utföra kliniska experiment. Nu har De nästlat sig in hos WHO och regeringar för att få officiellt mandat att använda befolkningen som försökskaniner. Det räcker tydligen inte med flouride i vatten, chemtrails och kemikalier i vår mat.

  Hur kan det komma sig att vaccineringen går som en löpeld över hela världen? Vi har troligen kommit in i en mer aktiv fas för implementering av NWO där De både skapar hotet och har en ”lösning” på den.
  I det här fallet kan lösningen vila i den eugeniska agenda som UNESCO:s första styrelseordförande Julian Huxley var ett mycket stort fan av. Hans bror Aldous Huxley fick inspiration från de samtal som fördes i hans brors och därmed UNESCOs kretsar. Resultatet blev “Brave New World” och “1984” som inte bara ska läsas som fiktion utan som programförklaringar för två olika typer av förslavade och kontrollerade samhällen.

  Läkemedelsbolagen spelar här en mycket viktig roll som the Bad guys eller the Good guys beroende av vilken sida man väljer att stå på.

  Aldous Huxley: “And it seems to me perfectly in the cards that there will be within the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude, and producing a kind of painless concentration camp for entire societies, so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel by propaganda, brainwashing, or brainwashing enhanced by pharmacological methods.”

  Kan “the servitude” komma att uppnås genom vaccineringar mån tro? Vi kommer alla att bli väck genom att bli fullpumpade med kemikalier som förpassar oss till 7:e himlen….. Var US “War against drugs” bara på skoj?

  Förslavning: http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=218694.0
  “kul sida” om bioterrorism: https://sites.google.com/site/bioterrorbible/VACCINES/Mandatory-Vaccinations

 • Visst har du rätt i att antikroppar ÄR immunförsvarets egen produkt.

  Idén med vaccin att med ett avdödat smittämne stimulera kroppen att tillverka antikroppar mot sjukdomen är brilliant, men läkemedelsindustrin som tillverkar den är en förlängning av den kemtekniska industrin fylld med duktiga kemiingenjörer som är varken läkare eller fysiologer. De har en säregen förmåga att fylla vaccinerna med en uppsjö av mycket skadliga tillsatser som är helt främmande för våra kroppar. Emellanåt dyker det kanske upp en biolog med den strålande idén att hälla i lite skvalén för att “reta immunförsvaret”.

  Resultatet i Sverige: narkolepsiskandalen. Jämför även med amalgamskandalen.

  I USA betalar läkemedelsbolagen regelbundet ut mycket stora skadestånd till personer som drabbats av immunologiska och neurologiska skador inklusive autism. När kontrakten skrivs på innefattar det att mottagaren av skadeståndet inte får prata med media.

  Att vaccinera sig idag är lotteri med sjukdom och död som möjliga utfall.

  Normalt hälsosamma barn som inte svälter, som har bra kläder och som bor i varma bostäder klarar av alla barnsjukdomar utan allvarliga konsekvenser. När de haft dessa barnsjukdomar som är normalt (det är därför det det heter barnsjukdomar) har de byggt upp sina immunförsvar för resten av sina liv.

  Den tryggheten har vi naturligt i våra kroppars förmåga att immunisera sig mot sjukdomar.

 • @björn Nu är jag inte riktigt med på vad du menar. Det är sant att man letar efter antikroppar mot HIV när man undersöker om man har HIV. Det samma kan göras mot andra sjukdomar, röda hund t.ex. Antikroppar är en mycket väsentlig del av kroppens immunförsvar. Det försvar som kämpar ner sjukdomar i kroppen. Att påstå att det inte är antikropparna utan immunförsvaret som gör dig frisk är med andra totalt okunnigt att påstå.
  Själva syftet med vacciner är att immunisera kroppen mot just den sjukdomen, det innebär att man utsätter kroppen för sjukdomen fast i en modifierad form som är ofarlig men som samtidigt retar immunförsvaret till att bilda antikroppar. Anledningen till detta är att kroppen då minns hur man ska bilda dessa antikroppar och den är då snabbare i sin motreaktion när vi utsätts för den verkliga sjukdomen. Det innebär i praktiken att vi i de flesta fall klarar oss från att bli sjuka i den sjukdomen.
  Det finns en rad sjukdomar som vi vaccinerar mot och samtliga dessa är antingen livsfarliga eller ger bestående men. Det man bör överväga när man tar ställning huruvida man ska vaccinera sig eller inte är. Risken för biverkningar samt risken för att få sjukdomen och vad komplikationer av den innebär. Man bör även ha med i beräkningen vad som händer om färre vaccinerar sig.

 • @Janne: Hur många av barnsjukdomarna har du haft? Du vet väl att du i stort sett saknar varje tillstymmelse till antikroppar mot de barnsjukdomar du inte haft och inte är vaccinerad mot? Om du insjuknar som tonåring – vuxen riskerar du att bli mycket sjuk, med komplikationer. Så håll dig borta från utlandet och de områden i Sverige där det bor många ovaccinerade! Res inte! Bosätt dig långt ifrån antroposofer och flyktingar!

  • @ Ingrid

   Nu förstår jag inte vad du menar Ingrid, försöker du påstå att vaccin skyddar mot barnsjukdomar?? Jag är också väl medveten om att barnsjukdomar kan bli jobbiga att gå igenom som vuxen och att de ev. kan ge komplikationer men jag har också en hög medvetenhet och den skyddar mig mot att ens tänka tanken på att spruta in gifter rakt in i blodomloppet. Vet du vad en spruta med vaccin innehåller?? Tror de det är hälsosamt för en organism att spruta in en rad olika tungmetaller plus diverse andra kemikalier rakt in i blodomloppet? Du hackar även på antroposoferna, känner du kanske till att det är viktigt för barn att gå igenom barnsjukdomar, antagligen inte. Barnsjukdomar fungerar som den homeopatiska principen, de drar med sig något liknande ur organismen vilket stärker upp den på både det fysiska, mentala, emotionella och andliga planet. Ett barn är sålunda friskare efter att ha gått igenom barnsjukdom.

   Kanske skulle du ta och gå en alternativmedicinska utbildning så du fick lite mer kunskap och insikt om hälsa och livet, verkar som du är i behov av det!

   Behöver du mer kunskap om vaccin, läs på http://www.vaccin.me

 • I sådana fall är jag en mycket stolt “osund” svensk som INTE vaccinerat mig och som heller ALDRIG kommer göra det!

  Socialstyrelsen vet ju verkligen HUR MAN BÄST HÅLLER SIG FRISK eller var det tvärtom kanske… Det bästa man ofta kan göra är att lyssna på myndigheterna och sedan göra tvärtom, då får man oftast den mest objektiva bästa bilden av det som de vill trumpeta ut.

  • Om humor ärt tillåtet kanske man kan säga att “Socialstyrelsen” allt mer liknar “Sanningsministeriet” i Orwells bok 1984. Om “Socialstyrelsen” kan tänka sig byta namn kanske det skulle bli “Sanningsstyrelsen”, men det kanske inte är så bra eftersom myndigheten då skulle associeras till “Sanningsrörelsen”.

   Det skulle dock vara helt hillarious om “Socialstyrelsen” bytte namn till “Socialministeriet”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *