Hjälp NewsVoice göra research på tvångsvaccinering i Sverige

15

Det har framkommit uppgifter om att tvångsvaccinering redan förekommer i Sverige för: dementa, militärer, kriminella på anstalter, patienter i sluten psykvård, olagliga invandrare och för asylsökande.

Ni som jobbar inom dessa områden, kan ni finna bevis för att så är fallet, tex: policys, statistik, enskilda fall?

Bli medförfattare till NewsVoice kommande artikel om tvångsvaccinering.

Du kan självklart vara anonym och bara hjälp oss finna information.

Skriv en kommentar nedan eller använd kontaktformuläret.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
tommy D
tommy D
Gäst
11 januari 2013 kl 21:47
Annca3
Annca3
Gäst
9 januari 2013 kl 16:13

Varje generation får sämre och sämre/abnormal “gut flora” (pga, arv, mindre amning, processad mat, antibiotika, toxiner etc). Ett barn med abnormal “gut flora” som får vaccin kommer med stor sannolikhet att utveckla någon form av inlärningssvårighet inkl autism, Adhd, Add eller dyl. http://www.gaps.me/ och/eller http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/07/31/dr-natasha-campbell-mcbride-on-gaps-nutritional-program.aspx

tommy D
tommy D
Gäst
8 januari 2013 kl 16:34
T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
Reply to  tommy D
11 januari 2013 kl 07:44

Det där är en enorm nyhet, vaccin.me arbetar på den.

tommy D
tommy D
Gäst
8 januari 2013 kl 16:27
tommy D
tommy D
Gäst
8 januari 2013 kl 15:41

Roten till det onda, the VERY BIG pharma. http://wariscrime.com/new/the-nazi-roots-of-the-european-union/

Katarina Vogler
Katarina Vogler
Gäst
8 januari 2013 kl 10:22

Man skulle vara “solidarisk” och vaccinera säg när svininfluensan var här. Fast den var ju inte 100% och då kunde man ju få influensan ändå, så vad var meningen med det.

Åsa
Åsa
Gäst
30 december 2012 kl 23:36

“Det har framkommit uppgifter om att tvångsvaccinering redan förekommer i Sverige” – var har dessa uppgifter framkommit, Torbjörn? Länka tack.
Om du, som jag gissar, hänvisar till kommentarer på din artikel om det påhittade hotet, så har du missförstått de kommentarerna då de handlade om en LAG om tvångsvaccinering..

T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
Reply to  Åsa
30 december 2012 kl 23:51

Det är för tidigt att länka. Uppgifterna kontrolleras fortfarande. Är du orolig för nå’t?

Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson
Gäst
30 december 2012 kl 13:00

Exempel på tvångsvaccinering/debatt i andra länder:

Fox News: Taking Liberties: Forced Vaccinations?
http://www.foxnews.com/us/2011/05/26/taking-liberties-forced-vaccinations/

How to Avoid ‘Mandatory’ Vaccinations Through Exemption | Vaccination is Your Legal Choice
http://naturalsociety.com/how-to-avoid-mandatory-vaccinations-through-exemption/

Irish Court Rules Against Mothers Right To Refuse Vaccination
http://www.ukcolumn.org/article/irish-court-rules-against-mothers-right-refuse-vaccination

WHO moves forward in secrecy to accomplish forced vaccination and population agenda
http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/15/who-moves-forward-in-secrecy-to-accomplish-population-agenda/

Tompa
Tompa
Gäst
29 december 2012 kl 22:58

Man kommer troligen att visa att man är en demokratisk liten stat som lyssnar på sina medborgare. Man smyger i vassen tills man blir upptäckta. Sen kommer man att köra allt i EU som “demokratiskt” kommer att besluta något som alla medlemmar måste följa. På så vis kan man komma runt problemet med trilskande och allt för upplysta medborgare. Detta är nog tyvärr en internationell farsot som man måste mobilisera sig i. Vi ska vaccineras om vi vill eller ej. På så vis kan makthavarna göra oss till lydiga trötta zombies som gör vad man säger till oss.

Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson
Gäst
Reply to  Tompa
30 december 2012 kl 01:44

Tack för kommentarerna. Tråkigt om många känner sig maktlösa. Men det går att ändra på. Inkom gärna med information om hur tvångsvaccinering går till i Sverige.

Annelie Fagerlund
Annelie Fagerlund
Gäst
29 december 2012 kl 16:03

Jag jobbar på ett äldreboende. ska kolla runt och höra mig för .om hur det går till . För visst är det skrämmande , tror många tar vaccin för att dom tror att dom måste, det är så det låter många gånger . har själv fått höra att jag måste vara solidarisk och ta vaccinet då svininfluensan härjade men jag tog aldrig vaccin.

Karri Zanderléhn
Reply to  Annelie Fagerlund
29 december 2012 kl 19:07

Just det här med att man ska vara solidarisk är ett ytterst fult retoriskt knep.
“Om alla andra tar risken med att vaccinera sig så borde även du göra det.” Sjukt.
Men när man tänkt en minut så tappar det helt sin mening. Det är bara ett klassiskt grupptrycks knep. När du skapat en självkänsla stark nog att bemöta sådant trams, då börjar det rulla sanningar i hjärnan.

Solidaritets-tricket ska du inte gå på. Att förgifta sina barn p.g.a. någon solidaritetsanledning är väl inte aktuellt. Solidaritet, som jag tolkar det är väl att önska och arbeta för allas bästa?

Ingen “tar” vaccin. Alla vaccinationer [förutom diabetiker] är det någon som ger. Ofta, eller alltid i okunskap om vad det innehåller.

Håll ögonen öppna. Rapportera om det är något som sker som är underligt.

Bertil NätvÄrkselev
Bertil NätvÄrkselev
Gäst
29 december 2012 kl 16:00

Torbjörn, tack för inbjudan, men mentalt utvecklad kunskap i livet styr och ställer till >90% individen tänk och handling i nutid och nära framtid, så det är mycket svårt att i nutid förändra mental kunskap 180 grader och som i tid och rum vänder upp och ner på individens mentala fyrarummare. Tvångsvaccinering är inget nytt i den svenska modellen av demokrati, du blev som nyfött barn, vaccinerad utan att dina föräldrar skriftligen fick möjlighet att värderat nytta, ansvar och risk. Mina skrev på den tiden till knugen och fick dispens med smittkoppsvaccinering! Du blir av det allmänna (staten) som barn, ungdom och vuxen, mentalt programmerad att lyda humana resurser, anställd av eller med uppdrag för arbetsgivare (offentlig eller privat organisation), som i tid och rum, arbetar och förbrukar eFergi, med kvalitet och säkerhet som är fel i nutid och nära framtid (säkerhetsbrist som kan vara fördragsbrott i nutid). Torbjörn, det är bara att följa det ofödda, födda och felutbildade barnet, så hittar du grupptryck, barnmorska. läkare, lärare, länsman, präst och flourtant som lär det olydiga barnet och förälder att i tid och rum lyda den svenska modellen av laglös korrupt demokrati. Vårdtagare som i livet utvecklat mental kunskap att lyda när, var och hur, vill, kan eller vågar inte förstå, att Jante och Luthers läror och Ågrens mentala motstånd av förnekelse och förvirring i fyrarummaren ofta kräver hypnos för att mentalt förstå när, var och varför. EU-smart konsument överför inte enskild hypermakt till EN valsedel, om partinamnet överst på valsedeln är ett kollektiv av laglösa ideella föreningar u.p.a. (utan personligt ansvar) och risk, för säkerhetsbrist, som av svensk lagstiftare, domstol eller exekutivt organ, omedvetet och utan uppsåt transformeras till fördragsbrott, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller Europeiska unionen. EU-smart konsument utvecklar i livet mental kunskap att förstå när, var och varför, det allmänna har skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare, som älskar att i tid och rum, arbeta och förbruka eFergi (funktionell energi) resurssnålt och säkert, med stöd av den kvalitet och säkerhet i EU-rättens företräde och EU-domstolens monopol på tolkning av EU-rätt i nutid och nära framtid, samt historiskt dokumenterad rättspraxis, lokalt i medlemsstater på den inre marknaden i EES/EU. Strikt produktansvar i nutid och nära framtid (10 år) för säkerhetsbrist i vaccin, är det incitament marknaden i nutid och nära framtid vill, kan eller vågar förstå om svensk lagstiftare, domstol och exekutivt organ,… Read more »