Namninsamling pågår 2012-2016 för att stoppa tvångsvaccinering i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 december 2012
- NewsVoice redaktion

Ny lag från 1 januari 2013 la grunden för införandet av tvångsvaccinationer i Sverige

Vaccin - Crestock.comSverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Den 1 januari 2013 fick Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för sk ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering.

Läs mer

Den 1 oktober 2015 inlämnades en motion om att införa tvångsvaccinering i Sverige

I slutet av 2015 inkom moderatpolitikern Sofia Arkelsten med en motion om att införa tvångsvaccinering. Motionen ska förmodligen behandlas våren 2016, men Riksdagen kan inte uppge exakt när.

Motionen kommer att behandlas av socialutskottet. Det finns ännu inga uppgifter om när de kommer att behandla den. Många gånger behandlas motioner från allmänna motionstiden under våren”. / Anna Bolmström, Informationsenheten, Riksdagsförvaltningen, 12 november 2015

Svaret kan betyda att motionen behandlas innan våren 2016 om Riksdagen inte vill att svenskarna ska lägga sig i processen…

Läs mer om Arkelstens motion


NAMNINSAMLING MOT TVÅNGSVACCINERING I SVERIGE

Avräknat senast i början på november 2015: över 10 000 namn

FÖRSÄKRAN: Namnen som lagras har källskydd. Din identitet kommer inte att avslöjas för någon annan part. NewsVoice kommer aldrig att använda identifierbara namn om listan skulle användas för att utöva påtryckning på regeringen eller en myndighet för att stoppa tvångsvaccinering. I annat fall måste du godkänna det och då kommer vi att maila dig först med en förfrågan. Vid citation skrivs endast förnamn ut.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq