Svenskar reagerar på myndighetsbeslut som kan leda till tvångsvaccination

publicerad 28 december 2012
- Torbjörn Sassersson red.

vaccin nej tackNewsVoice la upp en artikel om den nya vaccinationslagen som träder i kraft 1 januari 2013 och en namninsamling som vänder sig mot ett möjligt framtida beslut om tvångsvaccination i Sverige. Reaktionen lät inte vänta på sig.

Många läsare uttrycker sitt avståndstagande mot risken för att tvångsvaccination dvs tvångsmedicinering införs.

Intro: Torbjörn Sassersson

NewsVoice citerar här några exempel på vad folk känner och tycker. De mest arga kommentarerna redovisas inte.

Uppdaterat: Klockan 08:22 den 31 dec 2012 har över 5000 svenskar tackat nej till tvångsvaccination.

“Jag vill fortsätta i ett fritt land! Det är ok för folk att röka och dricka! Jag varken röker eller dricker. Rökning och alkohol är de två enskilt största orsakerna till ohälsa i Sverige.” / Jan

“Inga tvång i Sverige, tack! Jag vill ta eget ansvar för min egen hälsa och min hälsa är VERKLIGEN ingen statlig angelägenhet!” / Christina

“Inför ni tvångsvaccinering så tar jag min dotter och lämnar landet! Det lovar jag.” / Daniel

“Med svininfluensavaccinet färskt i minne sätter jag min namnunderteckning här med kraft och eftertryck!” / Astrid

“Jag har inte vaccinerat mig innan, och tänker inte göra det i fortsättningen! Jag ska börja se över varför jag bor kvar i det här landet. Fortsätter det så här, så går det att dra paraleller med högerradikala sympatier.” / Alex

“Varför dör barn när de vaccineras?” / Margareta

“Hellre flyttar jag till ett annat land som tillåter mig bestämma själv.” / Avdo

“Läkemedelsbolagen får hitta något annat att tjäna pengar på, tvångsutbilda människor i hälsa istället!” / Maria

“Jag kräver att behålla rätten till att kunna avsäga mig och mina barn vacciner om jag vid tillfället anser att det är hälsovådligt eller på annat sätt kan skada mig eller mina barn. En självklarhet i ett demokratiskt land!” / Teresia

“Det här är bara sjukt och extremt obehagligt! Jag undviker narkolepsi och andra följdsjukdomar och vill inte tvingas leva med någonting liknande resten av mitt liv för att staten/regeringen/riksdagen tvingar i oss denna skit. Tack för mig!” / Frida

“Ingen ska tvinga en människa att ta medicin mot sin vilja. Det kan nog även räknas som misshandel.” / Stig

“Jag har 4 barn. De två äldsta fick de vanliga vaccineringarna. Mina två yngsta fick inte. De yngsta barnen är mycket friskare än mina två äldsta. Jag märker stor skillnad.” / Kristina

“Jag älskar att leva i ett land där man har rätt att välja själv , demokrati heter det visst.” / Adam

“Jag vill inte ha tvångvaccinering. det är en mänsklig rättighet att välja vaccinera sig eller inte.” / Svetlana

“Fler och fler vill inte vaccinera och upptäcker hur friska barn de får. Detta är vansinne, vi är mer pålästa än ni tror, vacciner är en myt och skapar sjukdomar!” / Karin

“Eftersom man inte vet följderna av vaccinationerna så kan man inte tvinga folk till att ta dessa.” / Inga

“Mitt liv är mitt och min kropp är min. All form av tvång är ett övergrepp mot den personliga integriteten och sådant får inte ske i ett demokratiskt land!” / Lena

“Var finns balans mellan välfärdshysterin och individuell integritet? Varför ska den frågan besvaras av en ansiktslös myndighet och inte av mig själv?” / Stella

“Så länge det inte finns vacciner som är säkra kan ju staten komma och försöka vaccinera min familj.Men dom får räkna med att jag skjuter skarpt om de försöker ta sig in i mitt hem. Med all skit staten håller på med och förstör folks liv kommer det snart bli revolution!” / Thomas

“Låt mig själv få bestämma över min kropp för tusan! Vad håller på att hända i Sverige! EFSA, EU och Livsmedelsverket kan förresten slänga sig i väggen!” / Johanna

“Det är psykopater med empatilöst kontroll- och dominansbehov över andra som är orsak till samhällets sjuka överförmynderi, såsom tvångssterilisering, tvångslobotomering, tvångselchocker, judeutrotning etc. Utbilda och lagstifta mot psykopati !” / Anders

“Jag vill bestämma över min egen kropp och mina barns hälsa och när de ska vaccineras.” / Filippa

“Stazi-staten Sverige ska ta mej f*n inte tvångsvaccinera mig. Jag kommer ta ifrån sprutan från DDR-agenten och köra den i halsen på han/hon.” / Mohammed

“Jag bestämmer själv vad som skall föras in i min kropp och ingen har rätt att tvinga mig till något jag själv inte vill eller tror på.
Att införa tvångslagar (framförallt när det gäller min egen kropp) är integritetskränkande och passar inte in i ett demokratiskt samhälle.” / Stina

“En allvarlig kränkning av mitt fria val över min egna kropp och mina barns välbefinnande. Vi (folket) har alla medel för att själva bilda sig en adekvat uppfattning om och när vaccination behövs.” / Minna

“Jag bestämmer över min egen kropp. INGEN annan! Det är min mänskliga rättighet och jag motsätter mig ALLA övergrepp på min kropp!” / Zarah

“Ingen i min familj kommer någonsin låta sig vaccineras mot sin egen vilja. Den dagen sådana lagar införs i Sverige flyttar vi härifrån.” / Vesa

“Om detta är sant kränker ni var människas integritet. Vi vägrar låta andra bestämma över vår kropp, vår vilja. Vilket samhälle är vi då på väg mot?” / Pernilla

“Vaccination skall aldrig vara obligatoriskt eller på tvingas.Man ser ju hur det har gått med Svininfluensans offer av vaccin bl.a.Allt skall ske frivilligt.” / Ann-Christine

“Jag måste få rätt att ta beslut gällande vad som förs in i min och mina barns kroppar. Det är trots allt vi som får ta ansvar för konsekvenserna för ev biverkningar.” / Emily

“Vacciner är otestade , giftiga och innehåller virus mm som enbart skadar den mänskliga organism och är därför Olagliga att ges till mänskor och Absolut Aldrig under TVÅNG. Fascist fasoner” / Majoy

“Det är dax att myndigheterna inser att medborgarna har en egen vilja som innebär att det är var och ens ensak att göra valet om man skall vaccinera sig eller inte och det valet har myndigheterna således ingen rätt att sätta sig över.” / Lennart

“Det är helt fel att tvinga på folket något som man nu har sett kan vara skadligt. Dessutom finns det så stort mycket ekonomiskt intresse bakom den här frågan. Profit ska aldrig gå före hälsa.” / Christel

“Snälla Regeringen. Ni slöt ett hemligt avtal med läkemedelsbolaget som sålde svininfluensavaccin för 1,3 miljarder kr, för mina skattepengar. När vi fick narkolepsi vill ni ersätta oss med 50,000 kr per person. Hur ska de pengarna kunna ersätta de liv som förstördes? Regeringen och de svenska vaccinmyndigheterna saknar både kompetens och förmåga att ta ansvar. Nej, tack låt mig bestämma om vaccin ska tas eller inte och svaret är nej. Inte igen.” / Anders

“Inte nog med att Sverige gått ner i rankinglistorna över kunskapsnivån hos våra ungdomar – nu ska även myndigheterna visa på degrederingen i intelligens när de vill införa tvångsvaccinering?! Detta är 2013 – information om vaccin finns överallt, lär er läsa! Den dagen ni tror att ni ska tvångsvaccinera mig är den dagen ni både får söva och binda fast mig!” / Eleonor

“För det första ska man ha valfrihet annars hamnar vi alla i en fascist stat! och med det de numera stoppat i vaccinet kommer vi utsätta kroppar för farliga prövningar om vi proppar oss fulla med olika vacciner eftersom vacciner blir fler och fler. Kroppen är inte gjord för allt detta , Bägaren rinner till sist över.” / Maria

“Denna vaccinerings hysteri bidrar endast till att göra kommande generationer så svaga att de inte har ett eget immunförsvar mot en vanlig förkylning ens! Sluta att långsiktigt ta livet av folk och ge dom följd sjukdomar som även dom måstevaccineras mot!” / Kitty

“Det är större chans att bli sjuk av vacciners biverkningar än av de sjukdomar som vi blir lurade och tro att vi motverkar. Aj, Aj Det handlar endast om pengar och makt. Jag har ännu inte sett att läkemedelsföretagen vill mänskligheten väl.” / Helena

“Feetglöm det, tänker varken vacinera mig själv eller nått av mina barn med narkolepsi som ett brev på posten. Om medecintillverkarna behöver försökskaniner så kan jag rekomendera marsvin.” / Torbjörn

“Min kropp är min. Ingen förutom jag själv har rätten att bestämma över den.
I förmyndaregenskap som förälder har jag också rätten att bestämma vad som är bäst för mina barn. Den rätten kan heller ingen ta ifrån mig.
Så NEJ, jag tänker inte tillåta att vaccineras eller att mina barn vaccineras!” / Lotta

“Att någon myndighet förbehåller sig rätten till min kropp och kan tvinga sig på mig med medicinska övergrepp är det mest kränkande och perverterade jag kan tänka mig. Känslan av att någon annan försöker äga och förmynda över min kropp och mitt psyke, väcker sådan avsky att jag skulle kunna överväga självmord om förslavningen blev mer omfattande.” / Camilla

“Varför ska man “tvångsvaccinera” människor? Har dom totalt förlorat greppet när det gäller biologisk och genetisk evolution? För att ta det snabbt; om vi vaccinerar oss hela tiden och allihop, då finns det en risk att en superbakterie eller ett supervirus kommer till, på ett sådant sätt att vi inte har någon möjlighet att försvara oss.” / Camilo

“Det finns vetenskapliga rapporter på allvarliga skador från vaccin. Framför allt barn som vaccinerats under 1 års ålder. Jag kan aldrig acceptera tvångsvaccinering!” / Martina

“Varje människa har rätt att bestämma över sin egen kropp. Att tvångsvaccinera är ett övergrepp. Dessutom så innehåller vaccinationer ämnen som är ohälsosamt för kroppen. Över min döda kropp att någon tvingar i mig detta. Hur ska folket någonsin få förtroende för politiker och myndigheter när ni gör övergrepp på allt och missbrukar er makt?” / Marika

“Det finns ingen, vare sig Statlig, Landsting, Kommunal eller annan så kallad övermyndighet typ WHO som ska ha rättighet att sätta sig över den vilja jag själv såsom myndig och vid mina sinnens fulla bruk och som människa beslutat skall gälla för mig och de mina som inte uppkommit till myndig ålder.” / Kent

“Hur långt ska vi låta myndigheterna gå i sin registreringsiver innan vi å det kraftigaste protesterar. Detta är bara ett exempel på den kontrollstat som håller på att etableras. Har våra välavlönade beslutsfattare inget viktigare för sig borde vi avsätta dom.” / Roland

“Än så länge har vi inte tvångsvaccinering, Men jag förstår att om vi inte protesterar är vi kanske snart där. Just med att det tydligen är WHO, som gärna vill se detta vaccinregister och Norge redan har infört det. WHO har sin egen lilla dolda agenda, för kom ihåg hur de agerade 2009 när alla skulle vaccinera sig, mot svininfluensan. Hemliga män satt och bestämde i dolda rum och pandemin utropades på oklara grunder. Nej när jag läste på debatten vad Mona från Norge skrev, förstår jag att vi som bor i länder som har WHO som rättesnöre ligger mer illa till än vad vi egentligen förstår.” / Marina

“I ett demokratiskt samhälle där jag har rätt att välja, väljer jag NEJ till tvångsvaccinering! I en demokrati finns ju inga tvång mer än när man anses inte kunna ta hand om sig själv. Betyder detta att staten anser att vi, hela Svenska folket, inte längre fixar våra liv så dom därför bestämmer detta?
Då har alltså demokratin med rätt att välja försvunnit genom ett trollslag, helt plötsligt? Rättsliga påföljder vid vägran? I Sverige? Det låter ju snarare som diktatur! På en rätt hög nivå också…Nu är vi många som blir irriterade vill jag lova!” / Marie

“Är nästa steg att återinföra tvångssterilisering? I den allmänna folkhälsans namn. Vad blir sen steget efter det? Det finns vissa gränser kring individens fri- och rättigheter en stat inte kan överskrida och fortfarande kalla sig en demokrati. Vi medborgare behöver öppna våra ögon och lägga ihop ett och ett, för summan av dem är otäck.” / Ilse

“Skrämmande! Vi är på väg mot ett slavsamhälle där all frihet att själv bestämma över vad man äter, dricker, etc. tas bort. Jag själv och inte staten ska bestämma över vad min kropp utsätts för. Eftersom staten påstår att vacciner skyddar så behöver inte de som låtig vaccinera sig vara rädda för de ovaccinerade. Finns ingen som helst anledning att alls införa tvångsvaccinering annat än för de multinationella läkemedelsföretagen vilka mutar socialstyrelsens och läkemedelsverkets och riksdagens tjänstemän.” / Robert

“Jag bor sedan några år tillbaka i Costa Rica där tvångsvaccinering redan förekommer. Tack vare detta flydde en dansk familj som bodde här och vägrat vaccinera sina barn bokstavligt talat över gränsen illegalt till Nicaragua och tog sig hem till Danmark där vaccinering är ett frivilligt val. Deras barn var födda i Costa Rica och när de vägrade följa vaccineringsprogrammet blev de förföljda av sociala myndigheter.” / Jenny

“I en demokrati ska vaccination vara frivilligt! Det måste vara upp till individen att bestämma över vad som ska föras in i dess kropp så länge individen inte är medvetslös eller inte vid sina fulla sinnens bruk. Manipulation av immunförsvaret som detta är, måste vara under individens egen beslutsrätt. Om individen beslutar att avstå från vaccination inkräktar det inte på de vaccinerades beslutsrätt eftersom de ju bör vara skyddade från den sjukdom de vaccinerats mot. Tvångsvaccination måste därför betraktas som ett grovt övergrepp.” / Lena (Dr)

“De styrande som nu försöker få vacciner accepterade och genomförda, har inte läst på. Mot bättre vetande, dvs all expertis i världen som talar emot vaccinationer, jobbar man nu in vaccinationer på löpande band. Det är ett hot utan dess like, mot mänskligheten, vår hälsa och vår globala överlevnad…Tag ert förnuft till fånga…!! Läs på åtminstone!!! Vi lever i en demokrati…alla har rätt att bestämma själva över sin hälsa!” / Gina

“Att ta ifrån folk deras fria vilja för att tjäna pengar är det värsta som finns. Vart är världen påväg? Finns det någon som helst logik kvar? Pengar är mer värt än välmående, än människoliv. Jag är en av dem som inte tror på vaccin eftersom jag vet vilka dolda skador det kan göra i kroppen. Men jag är också en av dem som håller hoppet uppe om frihet, även om det ibland känns långt borta.” / My

“Helt vansinnigt att utsätta kroppen för dessa påfrestningar och onödiga gifter som vacciner innehåller. Istället borde man lära folket HUR man bygger upp sitt immunförsvar. Procentuellt sett är det väldigt få människor i detta land som insett att det inte enbart handlar om hur maten smakar i munnen…utan vad gör den egentligen med våra kroppar. Se till att kunskapen kommer ut redan i grundskolan. Vanlig enkel näringslära borde stå på schemat så tidigt som möjligt. Hur svårt kan det egentligen vara? Men jag antar att det är ett sätt att hålla kommande generationer fast inom sjukvården. Eller?” / Jane

“Det finns andra sätt att t.ex. stärka upp sitt immunförsvar genom att äta bra ekologisk vegetarisk mat m.m. sånt som växer och utvinns från naturen som är anpassat till oss människor. Inte konstigt vi blir sjuka och får dålig immunförsvar när vi äter näringsfattig kost full med syntetiska tillsattser.” / Stefan

“Vaccinering har många frågetecken kring säkerhet och effektivitet. Långtidsstudier saknas av hur hur de enskilda ingredienserna påverkar hälsan på lång sikt samt hur deras cocktaileffekt påverkar oss. Oberoende, icke industrifinansierade studier behövs kring säkerhet och effektivitet och allt för få studier finns som jämför vaccinerade och ovaccinerade. det finns en massa studier som visar att förfarandet långt ifrån är säkert och leder till allvarliganedsättningar både fysiskt och psykiskt. Förutom dessa otydligheter kring vaccinering så bör hälsoförebyggande åtgärder och intag av läkemedel stå var människa fritt att själv få bestämma över.” / Marina

“Det är dags att Sverige får en riktig demokrati där medborgarna blir tillfrågade i viktiga frågor.” / Majidah

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Gå till “Namninsamling pågår….” som gäller nu 15 nov. 2015
  Det har lämnats in en motion om tvångsvaccinering!!!!

  Läs även boken “Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” av Peter Götzsche” Den har nu översatts till svenska och är skrämmande läsning. Allt är bevisat och dokumenterat och det gäller all s k medicin. Den har även recenserats i Läkartidningen, vilket är ovanligt och kommentarerna där från våra svenska läkare visar att de just vaknat upp och insett hur manipulerade de är av Big Pharma.

 • När idiotin får sitt fotfäste.

  LÄKARE???????????????? Är inte det ett vilseledande ord?????????? Läkare, i vårt undermedvetna har ordet Läkare blivit synonymt med att bli läkt och bli bra. Detta språkbruk för vi vidare i dagligt tal som sanningar och som blir ett vedertaget begrepp hos befolkningen utan att det kritiskt granskas. Läkare, är inte det en försköning av verkligheten som vi hjälper att måla och som Läkarna gömmer sig i. En fresk av Michelangelo, en ängel, en gudabild, en gud som hanterar liv och död och när den humanistiska ådran flagnar återstår endast omnipotens och en evidens bibel som manteln vilar på.

  Måste vi inte börja beskriva verklighet vi lever i, som den är, eller är vårt behov att försköna tillvaron till att vara uthärdligt så stor att vi accepterar alla former av manipulationer och övergrepp? Vi är själva ansvariga för att bära detta vidare såvida vi inte börjar tänka i andra banor och använda oss av termer för vad det egentligen är.

  Lika illa är det med dem som arbetar med naturliga medel och behandlingar när de skapar organisationer och kallar sig alternativ medicin och behandling. ALTERNATIV TILL VAD??? Har det inte redan då manifesterat sin undanskymda roll och förstärkt läkarvetenskapen så som den vill att vi skall uppfatta den?

  I mitt vokabulär i mitt intrapsykiska bibliotek finns inte denna terminologi annat än i beskrivande form. I min ordlista definieras det utifrån sitt riktiga ursprung, det som kommer från naturen är naturligt, ärlig, humanistisk, jämställd mm är man inte i orden utan i sina handlingar osv.

  Vad är då läkare och läkarvetenskapen? Den evidens baserade vetenskapen är en vetenskap som kokar ner verkligheten till något upprepat mätbart, även om det mätbara resultatet endast utgör några promille. Denna promille får nu utgöra hela den verklighet som de har kokat ned den ifrån, hur missanpassad blir inte helheten till denna promille. Så länge denna promille inte kan passas in i helhetsbegreppet äger den ingen trovärdighet.

  Vad gör då en läkare? De diagnostiserar, utifrån sina kunskaper som grundar sig på evidensbaserad innehåll och som går hand i hand med läkemedelsindustrin. Efter som utbildningen inte tar hänsyn till helheten kommer heller inte personen att diagnostiseras utifrån ett helhetsbegrepp dvs uppkomsten till sjukdomen, utan endast symtomet. Att behandla symtomet finns en uppsjö av läkemedel. I rätta ordalag så symtombehandlar Läkarna patienterna med kemiska preparat och dess rätta namn borde vara Kemikaliebehandlare. Vilket skulle kännas bäst för er? Jag skall besöka min Kemikaliebehandlare eller Läkare? Det avgör du själv!

  Pandemi begreppet har kommit i takt med den ökande användningen av internet. Genom internet har man kunnat sammanställa information sekundsnabbt som inte tidigare har gått. Dessa sammanställningar används sedan som underlag för vaccinations kampanjer med påtryckning av läkemedelsindustrin, köpta läkare och inkompetenta politiker till att tvinga befolkningen att vaccineras.

  Sanningen är att dödstalen inte är större nu än det var tidigare, men man har skaffat sig ett underlag för att tjäna pengar på. Den Afrikanska våren kunde förverkligas genom snabb information på internet och rädslan för det totalitära samhället. När skall vi sluta vara rädda för oss själva och tro på allt som sägs?

 • Först IPRED, nu vill dårarna införa tvångsvaccinering… Die Dumme Schwede lyssnar på de pålästa??? läkarna med fina titlar och skrämseltaktik om du inte tar ditt vaccin-gift (Thiomersal används som namn på Kvicksilver, bara för att konsumenten ska vara ovetande om innehållet i sprutorna) bara en av de farliga ingredienserna…

 • Det finns ingen tvångsvaccination i Sverige!! Visa oss beviset eller sluta hitta på: ni skrämmer folk i onödan.

 • Staten tvingar oss inte att lämna blod trots att det skulle rädda liv, det är upp till individen. Staten tvingar oss inte att lämna ifrån oss ena njuren för att rädda liv, det är upp till individen. På samma sätt ska det vara upp till individen om man vill vaccinera sig för att rädda liv. Liksom vi inte ska låta myndigheter få tvinga ut något ut något ur våra kroppar mot vår vilja, ska vi inte heller låta dem tvinga in något i våra kroppar mot vår vilja. Tvångsvaccinering motiveras med “rikets säkerhet”, men skulle, som det mardrömslika övergrepp det vore, tvärtom hota rikets säkerhet. Det skulle inympa i oss en känsla av att makthavarna äger våra kroppar, och därifrån är steget kort till total maktlöshet. På så sätt skulle tvångsvaccinering psykologiskt, och därmed på riktigt, förflytta en väldig mängd makt från folket till några få makthavare på ett farligt sätt, så att vi lätt får en polisstat, en diktatur. En diktatur med så avancerad medicinsk och militär teknologi vore en långt värre katastrof för folket än vad några influensor eller virus skulle kunna åstadkomma. Håll den dörren permanent stängd!

 • Och jag säger bara GLÖM DET!!!!!! Sverige är på väg åt fel håll. Det har jag känt av länge nu. Det blir verkar inte bli bättre utan tvärt om. Snart flyttar jag!

 • Jag tycker det är självklart att det ska finnas ett vaccinationsregister,och tycker det är skandal att det inte funnits förut. Som det ser ut idag ges vaccin både till höger och vänster,ingen ordning alls,och det blir mycket svårare att följa upp nackdelarna/biverkningarna med vaccin,och vilket vaccin som getts..Tycker det borde vara OLAGLIGT att ge ett vaccin som kan orsaka så mycket skador utan att det registreras! Sedan så är jag helt EMOT att det kan användas till att sätta tryck på medborgarna och kan användas för att kanske tvångsvaccinera i framtiden vid eventuell ny pandemi,eller om vaccinationstäckningen sjunker. För det enda myndigheterna vill ha är en hög vaccinationstäckning,och kanske kan det leda till tvång i framtiden,och det vill väl ingen! Så tyvärr så är det både för-och nackdelar med den nya lagen som träder i kraft. Därför är det bra med denna namninsamling så vi kan visa myndigheterna vad vi tycker om eventuell tvångsvaccinering i framtiden om det skulle bli aktuellt. Så självklart har jag skrivit på!

 • Över min döda kropp. Förlat dem. De vet inte vad de gör.
  Tudligt nej till obligatorisk vacinering. Gar mundigheterna läkemedelsindusrin ärenden?

 • Aldrig i livet ! Ska inte Sverige vara ett fritt land? Har aldrig vaccinerat mej mot någon influensa, och tänker inte göra det nu heller,ett spel för gallerian är va det är.Skrämseltaktik och mera klirr i kassan för läkemedelsföretagen. ett rungande NEJ!

 • Jag förstår varför en del försvarar även så sjuka lagar som den här… Vad skall
  stackarna göra när det börjar gå upp för vissa att det som de valt att tro inte stämmer…
  Det blir som ett uppvaknande efter en riktigt tung kväll, vissa hämtar sig aldrig.
  Nu till mitt bidrag i debatten:
  Varför införs inte nolltolerans gällande biverkningar på allt som skall få
  Benämnas läkemedel dvs kemiska preparat inkl. vacciner som idag helt felaktigt benämns som mediciner? Allt annat är enbart falskmarknadsföring och borde
  bötläggas med minst 1 miljard € per registrerad biverknings misshandlad individ.
  Om det kostar ordentligt att göra fel så tenderar bolagen att tänka
  och därefter även göra mer rätt.

  • @ PRO-CBD

   Mycket bra inlägg och förslag! Varför inte införa nolltolerans mot biverkningar, då skulle folkhälsan öka något enormt och samhällsekonomin skulle blomstra rejält då folk skulle bli betydligt friskare och mer välmående.

   Starta en namninsamling för nolltolerans mot biverkningar av det som idag benämns läkemedel dvs. alla kemiska syntetiska preparat inkl. vacciner som idag helt felaktigt benämns som mediciner. Den listan kommer få många påskrifter jag lovar !!

  • De är inte obligatoriska. De är frivilliga. Än så länge… och tullemeckin, du är riktigt dåligt påläst. Läs på med ett öppet sinne om för och nackdelar med vaccinationer som kommer du att inse att det är en bluff från början till slut. Vi har helt andra orsaker till att folk blivit friskare än vacciner, och där finns det mängder av statistik som visar på det, som handlar om hygien och bättre levnadsstandard för de flesta. Fast nu ökar andra sjukdomar dramatiskt istället…

 • En utmärkt artikel som exempel på dålig journalistik utan någon som helst källkontroll eller analys av lagen som sådan. Det finns sedan sekelskiftet en tvångslag för vaccinationer för allmänheten vid sidan av försvarsmaktens personal. Så denna lag sätter nivån när det får förekomma tvångsvaccinering. Se Lag (1952:270) om skyddsympning vid krig eller krigsfara m.m. …

  Sedan har det sedan 10 – 15 år tillbakaq funnits ett register på SMI som förs med stöd av samtycke enligt PUL. Detta register behandlade i den SOU som föregick patientdatalagen och sedan i propositionen till patientdatalagen där det konsterades att patientdatalagens regler om sammanhållen journalföring kan användas. Sedan så kom pandemin och alla landsting förde vaccinationsregister i princip. Då det var den enklaste formen av journalföring. Vad som har saknats hela tiden är en övergripande registerdatabas som har högt skyddsvärde föär epidemiologiska analyser och där individdata är betydelselöst. Det är detta register som SMI nu för och konverterar i den utsträckning det är möjligt – SVEVACs innehåll för att täcka upp behoven av en siffermässig analys av vaccinationstäckningen-

  Om ni vill flytta utomlands för att slippa att tvångsvaccineras eller hamna i ett register då får ni nog allt flytta till något afrikanskt eller asiatiskt land där det påstås att västs finansiering av vaccinationskampanjerna har som enda syfte att sterilisera befolkningen. SVEVAC till kom som ett eu-finansierat projekt för att vi hade brister i vårt analyssystem bl a i förhållande till europa i övrigt. Och dom flesta lnder i allmänhet i världen har redan en motsvarande tångslag om skyddsympning vid krig, kirigsfara eller andra utomordentliga förhållanden. Det är där nivån ligger.

  Det är som alltid att vargarna försöker att lura av de svaga och de värnlösa de resurser som finns – även på internet. Så se upp vad ni tror på!

  • Under svininfluensan sade de till en början att allt skulle NOGA följas upp så att man skulle kunna dra kloka slutsatser om det hade varit en bra idé att vaccinera eller inte, (ja, det var ju ett experiment från början till slut) och att alla biverkningar skulle registreras. Man skulle framför allt undersöka om vaccinationen hade haft en framgång och jämföra med ovaccinerade. Det är bara det att när det började uppdagas att vaccinationen verkade vara en dålig idé så slutade de med det, och började blanda äpplen med päron för att begrava fiaskot. Narkolepsin blev ju så uppenbar att det inte gick att dölja, men sedan har vi alla som fick missfall, som dog, som fick andra biverkningar som ABSOLUT INTE hade något med vaccinet att göra, i vanlig ordning. “Vaccinationsregister i princip”. Register hamnar förr eller senare i fel händer. De ÄR redan i fel händer.

 • Tänk att det “fria” landet Sverige har blivit en diktatur…hur kan ni på detta sätt bestämma över vår vilja….eller är det detta som är problemet? Den fria viljan kan göra till besvär för dem som vill härska. Om vaccinet hade varit så bra hade det inte blivit så många biverkningar. Underskatta inte vår vilja att bestämma över oss själva. Många regeringar har kommit till fall p.g.a att de har underskattat folket.Kristina

 • Nyckelordet kanske är engelska “Secession”. “Seceding”, eller att utropa ett stycke land som ett eget land. Gäller bara att man har allt man behöver där, för när man korsar landsgränsen till Sverige så står väl sprutpolisen där…

  • En för mig obekräftad uppgift är att alla asylsökande och invandrare utan uppehållstillstånd tvångsvaccineras så fort de kommer in i Sverige och eller tas av polisen och sätts i förvar.

   Någon som kan bekräfta det påståendet?

   • Har också hört det där, riktigt tråkigt faktiskt, för i deras hemland vad jag vet drabbas ingen av influensor och skit.. I alla fall inte i stor mängd. De enda isåfall skulle vara HIV/AIDS.

  • Det kan mycket väl vara sant, det jag hört är att anledningen till att så många flyktingbarn blir apatiska är p.g.a. vaccineringar. Deras immunsystem klarar helt enkelt inte av så mycket gifter som kommer in i deras biologiska system och därför blir många apatiska.
   Jag tror inte heller de bett om att få bli vaccinerade…

 • Sverige är ett odemokratisk land som aldrig har stått för demokrati eller mänskliga rättigheter.. eller rättarsagt hela väst världen med UK och USA i spetsen.
  Allt är och har hela tiden varit en illusion för att kunna leda får flocken dit de vill och underhålla samhälles plattformen.

  Lite kort bara..
  I Sverige skördar Cigarretterna och alkoholen tusentals liv om året.. varför strävar politikerna inte efter 0 vision här som i trafiken – jo, därför att olyckorna kostar både staten och försäkringsbolagen pengar medan cigarretterna och alkoholen drar in enorma pengar till staten.
  Lagen om svensk vapen export.. står att vi ej ska exportera till länder som befinner sig i väpnad konflikt och ändå gör vi detta på grund av att hyenorna vill åt pengarna till statskassan. Och sen har vi mage att tala om för alla runt om i värden att de ska sträva efter demokrati och mänskliga rättigheter när vi själva i praktiken ser att det försvinner för varje år här hemma i Sverige.

  Listan kan göras hur lång som helst..

  Det är dem som ska rätta sig efter folket och inte tvärtom!!!!! Den dagen då det är ett måste att vaccinera sig den dagen har vi också lämnat demokratin kära vänner.

  Sverige blir för varje dag mer och mer som ett Nazi tyskland!!!! Många Svenskar själva kan inte se det p.g.a. att folket är så naiva som inget annat land i världen.

  Om vaccinationen..
  Om jag har förstått det rätt.. rätta mig om jag har fel. Sverige och många andra länder runt om i världen (runt 40-talet) skrev på under ett FN möte om WHO lagen som säger – att samtliga länder måste ta emot vaccinationer oavsett hur politiker eller folket i efterhand anser om den är bra eller dålig och uppmana folket till att ta det.
  Jag tänker så här.. Inget av detta är väl något nytt om hur politiker, stora företag, läkemedelsföretag eller vapen industrin fungerar. Inget skapas till fördel för oss, det är makt, pengar och problemet med att vi är överbefolkade för denna planet och de resurser som vi har. Kan det verkligen bara vara så att det gäller endast pengar som de vill åt eller är det något annat på djupare nivå som de vill komma åt men som inte många har förmågan till att kunna förstå.
  Många tror att man är märklig när man föreställer sig något sådant.. jag tycker synd om dessa som är vilsna och så naiva som inte har förmågan att förstår att denna värld är så mycket skitigare och sjukare än vi skulle kunna drömma om.

  “Jorden kommer inte att gå under av de som skapar allt elände utan av OSS som står och ser på”

 • Den 27 nov 2012 blev det även allmänt känt att läkemedelsförsäkringen inte gäller generika. Det betyder att om man blir skadad av ett vaccin som är en kopia (generika) får man ingen ersättning. Hur vanligt det är idag med generiska vaccin vet jag dock inte.

  SVT: Hundratusentals svenskar utan läkemedelsförsäkring

  “Kan bli en dyr affär Många svenskar som äter vanliga mediciner, till exempel kolesterol- och blodtryckssänkande, tvingas byta till kopior av nya fabrikat var och varannan gång de går till apoteket. Men bytet kan innebära att de blir av med skyddet från läkemedelsförsäkringen, utan att veta om det.”

  http://www.svt.se/nyheter/sverige/hundratusentals-svenskar-utan-lakemedelsforsakring

  • Hej Torbjörn,
   Dessutom är hysterin runt kolesterol (liksom vaccin) ytterligare en myt beträffande vår hälsa! När ska svenska myndigheter/beslutsfattare utbilda sig i dessa frågor och inse att det endast(!) handlar om inkomster för ‘Big Pharma’ – för de kan väl omöjligen känna till..?? Läkemedelsindustrins otroliga inkomster fungerar bara så länge vi accepterar deras ‘sjukdomar’ som behöver medicineras flera gånger dagligen från vaggan till graven!! Om våra barn och barnbarn ska växa upp friska i ett hälsosamt samhälle måste vi agera NU! När man lusläser innehållsförteckningar på vad som finns i färdigrätter, sötsaker, chips, popcorn etc., undra man inte på att folk blir sjuka! För att hålla oss friska behöver vi en hälsosam kost utan diverse kemiska tillsatser och rena produkter för kroppsvård, i hushållet och inte minst i våra trädgårdar. Vi behöver verkligen en samhälls-revolution (..demokratisk och fredlig förstås!) mot ‘parasit-jättarna’ som styr praktiskt taget allt – det behövs fler petitioner!
   Bästa hälsningar, Mayne
   PS – Tack för intresseväckande artiklar/postings — keep it up! 🙂

 • This new law is a major step towards communism, with another step of controlling of the population…
  Why is it that Sweden is starting to feel like “test Guinea pig’s” of a new age?

 • Är det nya tvångskastreringar och steriliseringar därefter, och ett tygmärke på armen…Jag vill välja själv vad jag gör med MIN kropp.

 • Till makthavare…
  Ge er den friheten att låta alla andra människor få ha sin frihet.
  Då kommer ER hälsa att bli bättre!

 • Det är både skrämmande och skrattretande hur de håller på. MEST AV ALLT FUNDERAR JAG PÅ ATT LÄMNA LANDET PÅ ALLVAR. De lägger ner våra skattepengar som ska gå till BRA SAKER -på DÅLIGA SAKER istället för jobb, hälsa, gemenskap och utveckling! “Det ska vara svårt att leva” verkar deras motto vara var man än vänder sig. Vem fan gav dem rätten att köra med oss på det sättet? -Så vi (folket) borde sparka ut dessa ur regeringen, och rensa varenda myndighet. Spruta in visioner, kärlek, hopp och nytänkande i den Svenska kärnan, och göra verkliga kännbara förändringar istället för massa tomt snack. Vi har tekniken, och vi har idéer. Jag har insett för länge sedan att vi enbart är försökskaniner och slavar till det monetära systemet, och hoppas fler vaknar upp och börjar tänka mer alternativt. Det är ändå våra egna liv det handlar om. (vaccin, chemtrails, mindcontrol, haarp etc).. Rena nazi-metoder som vi själva betalar för??, samtidigt som vi är rädda själva för att bli kallade rasister för att barnen ska sjunga i pepparkakskläder.. Det är vansinne. Vi som inte ens får rösta i viktiga saker som påverkar landets ekonomi och hälsa (det skulle kunna gå att rösta via internet, via en sida, och då pratar vi riktig demokrati i små och stora ämnen) hursomhelst.. det skulle kännas miljarder gånger bättre än att bli överkörd och våldtagen av dess hjärtlösa fascister som bara ställer till elände för vinstsyfte. Det kommer aldrig bli bättre om det fortsätter så här.

 • Jag vill själv bestämma vilka sprutor jag vill ta! Vi lever i ett demokratiskt samhälle! eller!? Jag har rätt att bestämma över min egen hälsa och tänker fortsätta med det!

 • Det är den amerikanska läkemedelsindustrins ideer som sprider sig för att tjäna pengar, inget annat. Ett land som inte bryr sig om människoliv ett dugg utan krigar och slaktar sin omgivning i parti och minut med frihet och demokrati som argument, vill nu värna om våra liv. Vilket skämt !

  • De som gått ekonomlinjen på universitetet minns kanske detta:

   Tenta-fråga: “Det finns en enda val kvar i hela världen, vad gör du?”

   “Jag skjuter den direkt. Om man inte gör det så får man en allokeringsförlust, därför att nån annan ändå skulle ta valen om inte jag gör det”.

   Det där är alltså rätt svar, och det tankesättet lärs ut och tillämpas sen på alla ekonomiska områden. Även medicin. Kan man tjäna pengar på att göra folk sjuka så SKA man göra det. Annars gör bara nån annan det. Vem har skapat denna vansinniga ekonomiska teori? Guldsekten kallar jag dem. De är internationella och globala. De äger massor av tidningar och banker och “våra” politiker jobbar åt dem. Inte åt oss. Vi är bara boskap som är till för deras skull. De gillar start krig och är experter på att införa diktatur. De skapade sovjetunionen och mördade miljoner människor där.

 • Läkemedelsindustrin tjänar pengar på att göra folk sjuka, inte på friska personer. Detta är agenda 21, att få ned populationen och inget annat.

 • Jag skrev aldrig en kommentar när jag skrev på, men skriver här: Alla dessa regler som våra myndigheter hittar på och pådyvlar oss andra, för att kunna kontrollera befolkningen, och för att kunna ge sig själva rättigheter till nackdel för resten av befolkningen, går emot allt det en människa är. Fri, HELT fri, och inte ens en “demokratiskt vald stat” ska kunna gå loss på det sätt som de gör. Det är illa nog att de använder våra skattepengar för att föra en propaganda som tjänar läkemedelsindustrin, som inte bryr sig ett skit om vår hälsa, men nu när det går i denna riktning, där staten kan besluta att tvångsvaccinera folk, och föra register över folks hälsovanor, begår man ett vidrigt övergrepp på vår frihet. Många av oss har genomskådat vaccinbluffen, och är väldigt pålästa. Ska man behöva fly härifrån? VI betalar våra tjänstemäns löner. De ska göra OSS en tjänst, inte tvärt om. Det var väl aldrig meningen att vi skulle rösta och på så sätt ge oss mindre makt och staten mer? Eller var det meningen? Min kropp är min, och jag vet bäst själv vad som är bäst för mig och mina barn. Jag ger inte längre bort makten till våra myndigheter, för jag har märkt efter flera års studier om vacciner att de inte har någon koll. Så, tyvärr, gott folk. Vi får göra deras arbete, helt gratis, om vi ska vara säkra på att få rätt information.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *