Bistånd till Indien från Borrby stoppat av USA:s säkerhetstjänst

2
332

Cirka 7 000 kronor som stödföreningen för flyktingar i Borrby skickat till Indien frystes under en månad av USA:s säkerhetstjänst. “Det känns oerhört kränkande och fel”, säger Anna Lindberg från stödföreningen till Skånes Fria.

Borrbyföreningens pengar skulle finansiera skolavgift för 17-åring Ingen verkar gå säker i USA:s krig mot terrorismen. Det fick Borrbys stödförening för flyktingar erfara när en av deras bankgireringar till Indien plötsligt frystes i över en månads tid, skriver SVT.

“Man tänker att någon måste skämta. En liten förening som har samlat in pengar för att hjälpa en människa i svår nöd – och pengarna är frusna!” säger Anna Lindberg, Österlens stödförening för flyktingar.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
RMG49
RMG49
Gäst
9 januari 2013 kl 12:04

Ja UZA förnekar sig inte. Idiotrepubliken är den största faran för oss alla, och dom tar sig rätten att göra vad dom vill. Man säger bara att det är terrorism så kan man döda vad man vill. Liken tornar upp sig i deras fotspår !

Mayne Sundewall Hopkins
Mayne Sundewall Hopkins(@mayne-sundewall-hopkins)
9 januari 2013 kl 18:15

Otäckt ..minst sagt!