Dan Browns nya thriller “Inferno” tar Robert Langdon till nya äventyr

0

Nu är det klart att Dan Browns nästa bok ska heta “Inferno” och den kommer ut till butikerna med start 14 maj 2013.

Forskaren Robert Langdon förmodligen spelad återigen av Tom Hanks dras in i ett ännu ett mysterium  att lösa kring ett mästerverk. Dramat ska utspela sig i Europa. Inferno blir den fjärde boken i serien varav den mest kända är “Da Vinci-koden”. De andra är: “Den förlorade symbolen” och “Änglar och demoner”. Boken “Den förlorade symbolen” (“The Lost Symbol”) håller på att bli film. Premiärdatum ej klart.

“The new book features renowned Harvard symbologist Robert Langdon. Set in the heart of Europe, Langdon is drawn into a harrowing world centered on one of history’s most enduring and mysterious literary masterpieces”. / Dan Brown

MSNBC: You cracked the code! Dan Brown’s new book titled ‘Inferno’

Dan Browns Twitter

www.danbrown.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer