Hur kvicksilver förstör hjärnceller –  University of Calgary

2
205

How Mercury (kvicksilver) Causes Brain Neuron Degeneration (hjärncellsdegeneration).This short presentation available on the University website clearly shows how mercury in fillings (amalgamfyllningar i tänder) can destroy brain neurons as seen with people who have Alzheimer’s Disease.

Källa: University of Calgary Faculty of Medicine Department of Physiology and Biophysics

www.ucalgary.ca/ (hemsida)

www.hbi.ucalgary.ca/ (hjärnforskning)

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

  1. Jag tog bort allt amalgam på 90-talet. Det fanns bara tre tandläkare i UK som specialiserade sig på detta och jag hade turen att en av dem hade sin praktik i närheten av där jag bodde då. (De andra två hade sina kliniker på Harley Street i London.) Arbetet genomfördes i fyra omgångar – och med hjälp av homeopatisk medicin och naturprodukter (t ex selen, chlorella..). Jag hade fyllningar i var och varannan tand (troligen p g a att jag haft bl a Sjögrens sedan unga år) och är verkligen glad idag att jag tog det steget. Min pappa (blev 76) hade Parkinsons och jag har ibland undrat hur mycket kvicksilver (och guld) had hade i sina tänder… …

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här