Snart kommer DSM 5 diagnosbibeln för psykiatriker – alla känslor behöver medicin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 januari 2013
- NewsVoice redaktion

Snart kommer DSM 5 diagnosbibeln för psykiatriker. Det ryktas om att i den nya versionen kommer alla känslor ovanför och under equilibrium dvs känslobalans att klassas som behandlingsbara symptom.

Om du blir för glad eller ledsen kan du få medicin. Har du PMS? Skriker ditt barn efter glass? Dålig dag på jobbet? Är du arg i trafiken? Känner du sorg efter att din nära anhöriga har avlidit? Inga problem, från bebisar upp till åldringar och allt däremellan kan få medicin.

Tänk om du skulle få känsloutbrott i morgon? Bäst att ta något redan idag “just in case”.

“Publication of the fifth edition of Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5) in May 2013 will mark one of the most anticipated events in the mental health field.” / American Psychiatric Association


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Ja psykiatrin är läkemedelsindustrins största gren, där de har sett vilka enorma potentiella inkomstkällor som finns genom att uppfinna nya diagnoser för samtliga känslotillstånd, allt kan behandlas! I samtliga åldersgrupper, vilken genial idé!

    Det är mycket märkligt att skolmedicinen får “behandla” barn under 8 år med dessa starka antipsykotiska droger med kraftiga biverkningar som ofta ger livslånga mentala skador till följd, medan naturliga alternativmedicinska behandlingar helt utan biverkningar, som syftar till att skapa genuin hälsa (dvs. grundorsaken är åtgärdad och problemet återkommer ej) inte får användas på barn under 8 år här i Sverige. Vi här i detta land är det enda land i Europa som har dessa regler och lagar. Man kan enkelt konstatera att läkemedelsindustrin har verkligen lyckats väl att slå klorna i alla som styr detta land och få dem att underkasta sig dem på alla sätt och vis. Allt detta på bekostnad av människors hälsa samt alla övriga skattebetalare som ska vara med och finansiera detta spektakel på skatten.

    Detta är mer än bedrövligt och en stor skandal hur detta kan få fortgå i vårt “upplysta demokratiska” Sverige! Dags att människan börjar höja sitt allmänna medvetande och säga stopp för dessa galenskaper som hotar förstöra hela folkhälsan på sikt!
    Barnen är ju trots allt de som ska ta över och styra vår värld i framtiden, kanske då inte så bra om de då alla ska vara halvt nerdrogade med antipsykotiska droger…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *