Socialstyrelsens chef Lars-Erik Holm avfärdar risker med vaccin och mobiltelefonstrålning

4
Hälsorisker med mobiltelefoner. Crestock.com
Temafoto. Ej Lars-Erik Holm. Crestock.com

Socialstyrelsens jäviga experter deltog i beslutet om massvaccinering av svenska flickor mot livsmodershalscancer. Flera av dem hade finansiellt  stöd från vaccinindustrin. Socialstyrelsens chef, Lars-Erik Holm uttryckte då sin förvåning, men Holm har samarbetat med industrin i sin tidigare roll som generaldirektör för Strålskyddsinstitutet, SSI.

Som generaldirektör för SSI beställde Holm personligen en rapport om mobiltelefoners hjärntumörrisker år 2002 av två tydligt jäviga experter som hade ett privat konsultföretag IEI i USA. De två amerikanska experterna hade själva deltagit i en undersökning finansierad av mobilindustrin, skriver Mona Nilsson.

Lars-Erik Holm betalade IEI 100 000 kr för deras jäviga rapport som naturligtvis avfärdade hjärntumörriskerna med mobiltelefoner. Nu sitter Holm på Socialstyrelsen och avfärdar risker med vaccin.

Läs vidare på Mobiltelefoni.tv | Foto: Smittskydd

Stöd NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
ruben
ruben
Gäst
12 januari 2013 kl 00:08

Verkar som vi kan dra en paralell med Virapens avslöjanden om läkemedelsbolagen. Socialstyrelsen har hamnat i ett svart hål, kan jag tycka.

Bertil NätvÄrkselev
Bertil NätvÄrkselev
Gäst
5 januari 2013 kl 14:33

Admin, Socialstyrelsen är som rättssubjekt en svensk tillsynsmyndighet, som det allmänna har skadeståndsansvar för, om EN drabbad enskild medborgare vill, kan eller vågar förstå VARFÖR.

Humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen har i tid och rum inte STRIKT produktansvar för producerat resultat med säkerhetsbrist till enskild svensk medborgare, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller Europeiska unionen.

Lars-Erik Holm var anställd av SSI och är i nutid och rum anställd av Socialstyrelsen och då är det upp till den som äger Socialstyrelsen att i nutid kvalitetssäkra styrelsens mentala kompetens att i tid och rum kvalitetssäkra att humana resurser anställd av eller med uppdrag för Socialstyrelsen, har utvecklat mental kunskap, tänk och handling, som skyddar det allmännas skadeståndsansvar mot EN drabbad enskild medborgare och Socialstyrelsen som rättssubjekt och svensk tillsynsmyndighet lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EU.

Betalade Lars-Erik Holm som generaldirektör för SSI, personligen IEI 100.000 kr för rapporten?

Med vänlig hälsning

T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
Reply to  Bertil NätvÄrkselev
7 januari 2013 kl 18:33

Svar: Nej, SSI, dvs skattebetalarna fick betala men Holm beställde personligen, själv, i egenskap av Gd för SSI rapporten och bekräftade att SSI skulle betala 100 000, enligt Mona Nilsson.

Bertil NätvÄrkselev
Bertil NätvÄrkselev
Gäst
Reply to  T. Sassersson
8 januari 2013 kl 01:59

Tack, den svenska modellen av ställningsfullmakt, ger Lars-Erik Holm rättigheter som Gd för SSI eller Socialstyrelsen och det är bara för skattebetalare att betala i kassan.