Stenbeck litade på sin intuition vid värdering av bolag

1

“I torsdagens avsnitt av SVT-dokumentären “Stenbeck” framkom att företagsledarens bästa metod för att värdera ett företag inte var att granska dess siffror – utan att titta på reception och toalett”, skriver Dagens Möjligheter.

En av Stenbecks närmaste män, Jörgen Widsell, bekräftar att han, som Widsell uttrycker det, inte satt och “läste så jävla mycket papper om saker och ting” eftersom han “litade på sin intuition”, säger Jörgen Widsell till SVT.

Läs mer

 

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Karri Zanderléhn
Gäst
15 januari 2013 kl 00:39

Har plöjt både boken och serien. Min intuition säger mig att han lärde sig mycket om framtiden under sin tid på Morgan & Stanley och sedan adderade han sin maggrop till kunskapen han förvärvat. Jan hade nog mer på fötterna än bara magen.