Stenbeck litade på sin intuition vid värdering av bolag

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 14 januari 2013
- NewsVoice redaktion

“I torsdagens avsnitt av SVT-dokumentären “Stenbeck” framkom att företagsledarens bästa metod för att värdera ett företag inte var att granska dess siffror – utan att titta på reception och toalett”, skriver Dagens Möjligheter.

En av Stenbecks närmaste män, Jörgen Widsell, bekräftar att han, som Widsell uttrycker det, inte satt och “läste så jävla mycket papper om saker och ting” eftersom han “litade på sin intuition”, säger Jörgen Widsell till SVT.

Läs mer

 

 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Har plöjt både boken och serien. Min intuition säger mig att han lärde sig mycket om framtiden under sin tid på Morgan & Stanley och sedan adderade han sin maggrop till kunskapen han förvärvat. Jan hade nog mer på fötterna än bara magen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *