“Tvångsvaccinering” på jobbet – Sjukhus sparkade 8 sjuksköterskor som vaccinvägrade

8

Mail Online rapporterar att 8 sjuksköterskor vid “IU Health Goshen” ett sjukhus i Indiana, USA, för att de vägrat låta vaccinera sig. Övrig personal hotas med uppsägning om de motsätter sig vaccination.

Ledningen fastslog att vaccination är obligatorisk i september 2012. Fyra av de anställda försökte med hjälp av en advokat hävda sin rätt att vägra ta sprutan av religiösa skäl, men sjukhusets ledning gav dem sparken i alla fall.

“I feel like in my personal faith walk, I have felt instructed not to get a flu vaccination, but it’s also the whole matter of the right to choose what I put in my body and what I feel God wants me to put in versus someone mandating what I put in”, sa veteransjuksköterskan Joyce Gingerich till tidningen “the Truth”.

Sjukhuset ledning hävdar att sjuksköterskorna är oansvariga.

Källa: Mail Online

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jonathan
Jonathan
Gäst
26 januari 2013 kl 01:29

Ja livet är fullt av val, en person som jobbar för någon annan behöver väl inte respekteras som en egen i det hänseendet då den jobbar. Självklart att man måste följa hygienregler och föreskrifter för att minimera smittspridning, men när det kommer till att injicera olika preparat som för ett skydd som sedan är övergående när ett virus utvecklar sig självt med tiden, det blir mycket under en livstid det, undra vad lilla arvsmassan kan ha att tillägga om det i framtiden. Sen om det nu skulle handla om att det kostar för mycket att en person ska ha sjukersättning är en spekulation, nej för fan industrialisera vården!

Josef Boberg
Gäst
8 januari 2013 kl 22:56

Myntet vaccinationer har en förskräckande baksida – som jag ser det.

Annelie Fagerlund
Annelie Fagerlund
Gäst
8 januari 2013 kl 20:59

Nu är det så att Sverige leker följa john med USA så så detta ökar hotet om tvångsvaccinering även i Sverige…….

Tompan Sanningen Kärleken
Reply to  Annelie Fagerlund
14 januari 2013 kl 21:46

Ja för att usa Vet inte vad kärlek innebär

Karri Zanderléhn
Gäst
8 januari 2013 kl 17:10

Så äro också ZWE!

Åsa
Åsa
Gäst
4 januari 2013 kl 23:04

Det är klart, jobbar man inom sjukvården utsätter man sig för större risk för smitta, och jag gissar att detta handlar om ett privat sjukhus, så de har nog rätt att kräva det. F ö kan förvränger du som vanlig ord och begrepp, tvångsvaccinering var detta inte, de fick ju välja att inte arbeta där om de inte ville ta sprutan..

RMG49
RMG49
Gäst
3 januari 2013 kl 23:26

UZA är ett mycket sjukt land !

RMG49
RMG49
Gäst
3 januari 2013 kl 23:25

Det är därför som UZA är den största faran för oss alla !