Vaccine Court Awards Millions to two Children with Autism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 januari 2013
- NewsVoice redaktion
New York County Courthouse

DULY NOTED. “The federal Vaccine Injury Compensation Program, better known as “vaccine court,” has just awarded millions of dollars to two children with autism for “pain and suffering” and lifelong care of their injuries, which together could cost tens of millions of dollars.”

Read more in Huffington Post


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: autismvaccin
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *