Föredrag 27 feb i Uppsala – Vad är vacciner egentligen och behövs de? – Dr Ann-Charlotte Stewart

0
296

Ann-Charlotte StewartVad är vaccin? Vad innehåller sprutorna och vad gör de med kroppen? Behöver vi vaccin? Hur fungerar vårt immunförsvar? Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar? Hur skyddar man sig bäst mot att virus,  bakterier och andra mikroorganismer attackerar kroppen?

Vi rekommenderas att vaccinera oss från alla håll, inte minst från statsmakterna, bland annat med HPV-vaccinet Gardasil, Pandemrix mot svininfluensa, Borrelia/TBE, Hepatit-B och det allmänna barnvaccinationsprogrammet. Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det? Vad finns det för risker med vacciner egentligen? Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information.

Dag och tid: Onsdag 27/2 kl 18:30-21:30 (inkl paus och fika)
Kostnad: 100:- via förköp. 150:- i dörren vid mån av plats (begränsat antal platser)

Läs mer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer