Ny bok: “Överlista din cancer” av Tanya Harter Pierce

6

bota cancerNu har boken “Överlista din cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar av författaren Tanya Harter Pierce kommit ut på svenska. Boken tar upp 21 alternativa cancerbehandlingar. Skadlig kemoterapi eller strålbehandling ingår inte.

“Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilka förespråkas av den konventionella medicinen, ett kontroversiellt ämne. Tanya Harter Pierce visar i denna bok att det finns mycket goda skäl till att titta närmare på alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar”, skriver förläggaren Peter Pettersson.

Boken tar även upp syra-basbalansen, hur den kvinnliga hormonbalansen påverkar hälsan och vilka toxiska ämnen i miljön som kan bidra till ohälsa.

Beställ och mer info

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
lars
lars
Gäst
10 september 2013 kl 11:07

Det gäller att ta till sig kunskap om nya metoder, men samtidigt ska man nog vara observant på alla skojare som finns på nätet. Så fort det handlar om pengar kan folk göra vad som helst. Men man kan plocka ur dom bästa bitarna. Det är två saker jag tror på; det ena är; undvik socker och sockertillsatser i maten. Det andra är; naturliga födoämnen som grönsaker och nyttiga födoämnen. Sedan finns det en annan sak att fundera över. Hur mycket ska man plåga sig för att leva 3 år till?

Nilla
Gäst
18 februari 2013 kl 20:56

Det alla kan göra är att sprida denna information till så många som möjligt, att denna bok finns och att det finns andra alternativa icke-toxiska behandlingar.
Gör rösten hörd!!!

Janne
10 februari 2013 kl 14:52

Jag undrar hur många människor som årligen dör av skolmedicinska cancerbehandlingar? Hur många behandlas och hur många överlever?

Hur många skulle kunna räddas av giftfria effektiva alternativmedicinska behandlingar?
Det svaret kommer vi aldrig få reda på förrän etablissemanget släpper på reglerna och låter folk själva ta ansvar för sin egen hälsa och bestämma vilka behandlingar de vill ha.
Det kommer nog ta sitt lilla tag men läkemedelsindustrin är ute på allt halare is när människor sakta men säkert ökar sin egen medvetenhet mer och mer samt börjar inse att allt bara handlar om pengar i skolmedicinens värld (i alla fall beträffande vård av icke akut art).

Gullan
Gullan
Gäst
Reply to  Janne
21 februari 2013 kl 10:10

Jag undrar hur många som dör av att de lurats att tro på “alternativmedicinska” metoder istället för skolmedicin.

T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
Reply to  Gullan
21 februari 2013 kl 13:39

1-10% av summan som dör av skolmedicin?

Läs mer:

Pseudovetenskap: Boken ”Bad Pharma” avslöjar hur falsk ”evidensbaserad medicin” saboterar vården
https://newsvoice.se/2013/01/18/pseudovetenskap-bad-pharma-avslojar-hur-falsk-evidensbaserad-medicin-saboterar-varden/

Recension av ”Forskningsfusket – Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin”
https://newsvoice.se/2013/01/04/recension-av-forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/

Svensk sjukvård och ”dold aktiv dödshjälp” för de äldre
https://newsvoice.se/2013/02/18/svensk-sjukvard-och-dold-aktiv-dodshjalp-for-de-aldre/

SVT avslöjar att Läkemedelsverket godkänner verkningslösa sockerpiller
https://newsvoice.se/2013/02/07/svt-avslojar-att-lakemedelsverket-godkanner-verkningslosa-sockerpiller/

Läkare och läkemedel dödar extremt fler människor än vapen i USA
https://newsvoice.se/2013/02/01/lakare-och-lakemedel-dodar-extremt-fler-manniskor-an-vapen-i-usa/

Giftinformationscentralen – Reliv, Panodil och Alvedon förgiftar oss
https://newsvoice.se/2013/01/17/giftinformationscentralen-reliv-panodil-och-alvedon-forgiftar-oss/

40 barn förlamade på grund av nytt vaccin – ingen tar ansvar
https://newsvoice.se/2013/01/08/40-barn-forlamade-pa-grund-av-nytt-vaccin-ingen-tar-ansvar/

BMJ misstänker att Roche dolt att Tamiflu är värdelöst
https://newsvoice.se/2012/11/13/bmj-misstanker-att-roche-dolt-att-tamilflu-ar-vardelost/

Firuze
Firuze
Gäst
Reply to  Gullan
11 januari 2015 kl 09:19

[Observera regeln att kommentarerna får vara max 300 ord. /admin] Jag har nyligen läst klart “Överlisa din cancer”. Måste säga att bland alla böcker jag har läst är den här är klart “kungen”. Alla alternativa behandlingar som presenteras i boken förklaras hur dem fungerar, olika erfarenheter presenteras med namn och tid och detalj och de flesta av behandlingarna (som Protocel) forskats fram under flera decennier av läkare/forskare och testats med mycket gott resultat. Det här är ingen flumbok. Den presenterar kända och okända orsakerna till cancer. Varför presenterade alternativa behandlingar fungerar förklaras vetenskapligt. Många avslöjanden är väldigt chockerande. Jag förlorade en av mina allra käraste i hjärncancer och jag är bergsäker på att han skulle vara vid liv och god hälsa om jag hade läst den här boken innan eller under tiden han var sjuk. Skillnaden mellan liv och död är helt enkelt kunskap, inget annat. Efter man har läst boken blir man mer medveten om hur man bevarar hälsan. “Perfekt Hälsa” är en annan bok som förklarar hur man behåller hälsan med enkla medel. Jag själv sitter i en nästan hopplöss ohälsaträsk och det är BARA p g a skolmedicinens inkompetens och läkarnas okunskap jag har blivit så. Jag säger skolmedicinen JA för att diagnostisera, vid olyckor MEN alla borde veta att det finns behandlingar för sjukdomar som botar från grunden och utan biverkningar. Det gäller bara att söka information när den är dessutom så tillgänglig med internät. Om jag hade läst ovannämnda böckerna skulle jag inte behöva bli alls sjuk eller tillfrisknat mycket snabbare. Jag har ändå varit klok och tillräckligt frisk för att kunna ifrågasätta läkarnas behandlingar på det sättet slapp jag bli ännu värre. Jag har sätt exempel på nära håll som har blivit tusen gånger värre än mig “Tack vare” läkarnas påtvingade behandlingar. På den tiden jag blev sjuk var inte informationen så tillgänglig. Det gällde att läsa en massa böcker, försöka träffa människor, prova sig fram. Från början trodde jag dessutom på skolmedicinen och läkarna. Nuförtiden när jag måste till ett läkarbesök (om t ex en knöl som måste röntgas eller annat) går jag väldigt påläst. OCH till min förvåning inser jag ännu en gång hur oengagerade och okunniga dem är. Jag kan mer än dem! Deras syn på sjukdomar skrämmer mig men har insett nu att det inte går varken prata eller diskutera med dem eftersom nästan alla är så hjärntvätade. Tyvärr hittar… Read more »