Ny bok: “Överlista din cancer” av Tanya Harter Pierce

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 februari 2013
- NewsVoice redaktion
bota cancer

bota cancerNu har boken “Överlista din cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar av författaren Tanya Harter Pierce kommit ut på svenska. Boken tar upp 21 alternativa cancerbehandlingar. Skadlig kemoterapi eller strålbehandling ingår inte.

“Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilka förespråkas av den konventionella medicinen, ett kontroversiellt ämne. Tanya Harter Pierce visar i denna bok att det finns mycket goda skäl till att titta närmare på alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar”, skriver förläggaren Peter Pettersson.

Boken tar även upp syra-basbalansen, hur den kvinnliga hormonbalansen påverkar hälsan och vilka toxiska ämnen i miljön som kan bidra till ohälsa.

Beställ och mer info


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: cancer
Stöd NewsVoice 2024
 • Det gäller att ta till sig kunskap om nya metoder, men samtidigt ska man nog vara observant på alla skojare som finns på nätet. Så fort det handlar om pengar kan folk göra vad som helst. Men man kan plocka ur dom bästa bitarna. Det är två saker jag tror på; det ena är; undvik socker och sockertillsatser i maten. Det andra är; naturliga födoämnen som grönsaker och nyttiga födoämnen. Sedan finns det en annan sak att fundera över. Hur mycket ska man plåga sig för att leva 3 år till?

 • Det alla kan göra är att sprida denna information till så många som möjligt, att denna bok finns och att det finns andra alternativa icke-toxiska behandlingar.
  Gör rösten hörd!!!

 • Jag undrar hur många människor som årligen dör av skolmedicinska cancerbehandlingar? Hur många behandlas och hur många överlever?

  Hur många skulle kunna räddas av giftfria effektiva alternativmedicinska behandlingar?
  Det svaret kommer vi aldrig få reda på förrän etablissemanget släpper på reglerna och låter folk själva ta ansvar för sin egen hälsa och bestämma vilka behandlingar de vill ha.
  Det kommer nog ta sitt lilla tag men läkemedelsindustrin är ute på allt halare is när människor sakta men säkert ökar sin egen medvetenhet mer och mer samt börjar inse att allt bara handlar om pengar i skolmedicinens värld (i alla fall beträffande vård av icke akut art).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *