Ny bok: “Överlista din cancer” av Tanya Harter Pierce

publicerad 9 februari 2013
- av NewsVoice
bota cancer

bota cancerNu har boken “Överlista din cancer – alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar av författaren Tanya Harter Pierce kommit ut på svenska. Boken tar upp 21 alternativa cancerbehandlingar. Skadlig kemoterapi eller strålbehandling ingår inte.

“Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilka förespråkas av den konventionella medicinen, ett kontroversiellt ämne. Tanya Harter Pierce visar i denna bok att det finns mycket goda skäl till att titta närmare på alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar”, skriver förläggaren Peter Pettersson.

Boken tar även upp syra-basbalansen, hur den kvinnliga hormonbalansen påverkar hälsan och vilka toxiska ämnen i miljön som kan bidra till ohälsa.

Beställ och mer info