Svenska Akademin för Klassisk Homeopati får ny hemsida

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 februari 2013
- Torbjörn Sassersson red.

SAKHVi har försökt tillmötesgå moderna krav på utseende och funktionalitet genom att bygga en ny hemsida på nytt webbhotell.

Svenska Akademin för Klassisk Homeopati (SAKH) är ett förbund som består av praktiserande homeopater, studerande homeopater och stödjande medlemmar. Förbundet bildades 1985 och har drygt 80 medlemmar, varav ungefär hälften är praktiserande medlemmar.

www.sakh.se

Den nya hemsidan baseras på WordPress och byggdes av Sasser Media Lab.


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Homeopati
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *