Valpopulationens eget säkerhetsföretag Sea Shepherd har fått nya “militärbåtar”

3

Upprörda japaner hojtar att deras 8000-tons valfångarfartyg rammas av Sea Shepherds betydligt mindre 500-tonbåtar. Sea Shepherd fortsätter att agera som valpopulationens eget säkerhetsföretag i en värld där allt handlar om näringslivets intressen. Så varför ska inte valarna då få ha sin egen säkerhetsstyrka som skyddar valarnas överlevnadsintresse? 

“Anti-whaling Sea Shepherd vessels have collided with the whaling ship Nisshin Marym. The Institute of Cetacean Research (ICR), which owns the Japanese ship, said in a statement its vessel was rammed at least five times by Sea Shepherd vessels Steve Irwin, Bob Barker and Sam Simon.

The incident occurred yesterday as the Nisshin Marym came along its supply tanker for refuelling, ICR said. There were no injuries to the crews of the Nisshin Marym or its supply tanker. ICR claimed video of the incident showed Sea Shepherd deliberately ramming its vessel.” / NZ Herald TV

www.seashepherd.org

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
T. Sassersson
T. Sassersson
Gäst
26 februari 2013 kl 22:31

Vi får väl göra något åt båda problemen….

Per Nordgren
26 februari 2013 kl 20:51

Ser ut som ytterligare en sån där “kontrollerad opposition-grej”. Det synes vara vanligt att vi ska rädda valar och isbjörnar, men sällan oss själva.

Janne
Reply to  Per Nordgren
26 februari 2013 kl 21:29

Så du tycker inte det är bra att vi går in och räddar oskyldiga djur som slaktas för pengar??
Det är i min värld en ren självklarhet att gå in och skydda oskyldiga djur som dödas av människor som inte har varken empati eller hjärna!