Diskutera på Facebook hur cancer kan botas

4

bota cancer

Kvinnor som övervunnit bröstcancern med alternativmedicin, se hit. En kvinnlig bekant meddelade igår att hon fått diagnosen bröstcancer.

Hon är villig att gå den alternativa vägen bortsett från att ta bort tumören, men spara bröstet. Berätta gärna hur du gjorde för att bli frisk!

Delta i diskussionen om hur cancer kan botas med alternativa metoder.

Länk till Facebook-tråden

Berätta din cancerbot-historia – skriv om fungerande metoder

Se NewsVoice artiklar om hur man kan bota cancer.

Skicka in din historia/text

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Janne
27 april 2013 kl 08:49

Här kommer lite fler tips om naturliga sätt att behandla/bota cancer: http://m.youtube.com/#/results?q=healing%20cancer%20in%203%20minutes

Janne
23 mars 2013 kl 08:15

Denna FB-tråd måste vara Sveriges största och bästa källa till naturliga cancerbehandlingar. Den borde sammanställas, renskrivas och skickas till alla som har cancer, så folk får kännedom hur man med oftast enkla medel kan bota sin egen cancer helt utan skolmedicinens skadliga behandlingssätt.

Fantastiskt bra initiativ att starta denna tråd Torbjörn!!!

Margareta Lundström
Gäst
20 mars 2013 kl 13:20

Detta har fattats oss! Det kommer att väcka ett stort intresse både genom möjligheten att få skriva om egna erfarenheter och genom att vilja läsa om andras. Det är min övertygelse.

Janne
20 mars 2013 kl 11:30

Mycket bra initiativ Torbjörn att starta denna diskussion, det behövs verkligen en motvikt till skolmedicinens traditionella lösningar med cellgifter, strålning och bortopererade organ/kroppsdelar.

Människor behöver objektiv information om alla möjligheter som finns att behandla utan skadliga gifter och övriga ofta skadliga behandlingssätt. Det är viktigt att människor ökar sin egen medvetenhet och själva tar reda på fakta för att kunna få ett genuint resultat. Att blint förlita sig till vad auktoriteter och industrier framhäver leder tyvärr oftast i motsatt riktning, djupare och mer kroniska åkommor som blir svårare att kunna lösa.