Så botas bröstcancer – Berättelser ur verkliga livet

6
1073
Mammografi, resonanstomografi, ultraljud och termografi samt cancerprevention - Foto: Adobe Stock
Mammografi, resonanstomografi, ultraljud och termografi samt cancerprevention – Foto: Adobe Stock

FRISK.NU: En kvinna från västsverige räddade livet på sin lillasyster som hade för långt gången bröstcancer. Hon hade åtta, nio tumörer, i bröst, lunga, lever och hjärnan. Läkarna hade gett upp hoppet och berättade att hon hade några månader kvar att leva, hon skulle förbereda sin begravning.

Storasystern läste allt hon kom över, (utöver vanliga medicinska studier), om hur folk gjort för att överleva mot alla odds. Det gemensamma var att överlevarna hade ställt tillrätta ph-balansen i kroppen, eftersom cancerceller vill ha en sur cellomgivning och inte kan överleva i en mer alkalisk miljö.

Läs mer om detta fall och flera andra


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

6 KOMMENTARER

 1. En bra och intressant sida som inte enbart tar upp naturliga behandlingar mot enbart cancer utan även många andra olika sjukdomstillstånd.
  En sida som verkligen kan rekommenderas att läsa!

 2. Smörsyra har effekt åxå.
  tributyrat ® är varumärket för ( Sodium ) Fenylbutyrat ( eller 4 – fenylsmörsyra natriumsalt ) . tributyrat ® utvecklades ursprungligen i mitten av 1980 -talet av triple crown america , inc . på begäran av Johns Hopkins Hospital som ett botemedel för medfödda ureasyntes( Urea Cycle Disorder ) . För denna indikation tributyrat ® / ( natrium ) fenylbutyrat är idag den aktiva substansen ( API ) för den registrerade läkemedlet för behandling av urea Disorder i USA .
  Alla våra produktvarunamn som börjar med prefixet ” tri ” , från vår firma , och ” Butyrat ” – delen kommer från den generiska / kemiska namnet på denna förening .

  tributyrat ® är både ett aktiva farmaceutiska ingredienser ( API ) / bulk substans och en färdig beredningsform ( tabletter), som är avsedda för forskning och utveckling , kliniska studier , samt medicinsk behandling av noterade indikationer , där tillåts , under professionell ledning och övervakning vid forskningscentra, sjukhus, kliniker och läkemedelslaboratorier . Det är att inte undvaras som livsmedel eller används som en drog , inte lämpliga godkännanden och tillstånd av tillämplig myndighet ( er) innehas av användaren .

  Enligt FDA: s regler 21 CFRSections 312,1 ff. , Kan ge tributyrat ® i tablettform eller pulverform , till sponsorer av kliniska undersökningar , som är föremål för en Investigational New Drug ansökan ( IND ) .

  [Kommentar delvis raderad. Obs max ca 300 ord. Denna kommentar var 5523 ord innan kapning! / red]

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här